hur man kan minska kostnader för läkarvård när underinsured eller oförsäkrade

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-26
Har du eller en familjemedlem någonsin varit på sjukhus och sedan fann att de belopp du var ombedd att betala var omöjligt att betala på din inkomst? Det finns sätt att bekämpa detta växande epidemi, och den goda nyheten är, du är på rätt spår för att du hittade denna artikel!

Vara säker på att även detta råd kan enkelt ställa dig upp till stämma din vårdgivare, detta är inte min avsikt. Jag tror verkligen att Amerika måste komma ner på jorden lite när det kommer till rätta med de orättvisor. Det finns dock områden där linjer är suddiga, och dessa bör förtydligas för både vårdgivare och deras patienter. Så läs på och du kommer lära dig mycket . . .

Du behöver:
När behandlas med återbesök eller under en sjukhusvistelse, föra en dagbok om eventuella problem du stöter
. .
Voice ditt problem vid den tidpunkt som du har en genom en korrekt kanaler.
.
Håll organiserade register över alla medicinska räkningar.
.
Om det fanns problem med sjukhusvård, få kopior av dina patientjournaler vid 3 olika tillfällen: vid utskrivning, drygt 30 dagar efter utskrivning, samt mellan 3 och 6 månader efter utskrivning.
Diskretion-Om du är upprörd , annat än att klaga till rätt vårdgivare (s ) , håll det för dig själv som du skaffa information-. Kontrollera att du har en " situation " som måste åtgärdas
Namn, titlar och adresser till ledande befattningshavare som representerar de organisation (er ) som du fått vård ( till exempel administratörer , chefer , Senior Partners ) .
.
Namn, titlar och adresser till ledande befattningshavare att företräda någon subservices som du fått vård ( läkarens grupper , laboratorier , diagnostiska tjänster ) .
.


1
att undvika läkarbesök , sanera ditt hushåll ofta , använda desinfekterande servetter på kranen handtagen , dörrknoppar , kylskåpsdörrar , fjärrkontroller , tangentbord dator , handtag toalett , din bil är ratten , din mobiltelefon , iPod , din kundvagn handtag , och överallt som har täta kontakter med mänskliga händer. Dessutom hålla promenadvägar fria från hinder , och hålla en låg nivå av belysning tillgängliga nattetid så att du inte är föremål för minskar, samtidigt som promenerar runt i ditt eget hem .
2
För din egen säkerhet , om du har ringt 911 och inte har hjälp inom 15 minuter , kalla det igen . I sällsynta fall kan det första samtalet inte ger resultat

3 .
Om du skadar dig i ett företag eller på sin fastighet , även om det är en vårdinrättning och din skada kräver medicinsk behandling , bör denna behandling omfattas av företagens ansvar försäkring . I ett fall som jag känner till , när en skada inträffat på en vårdinrättning , och när den medicinska utrustning " personal tillfrågades vem som skulle betala för X-ray som krävdes till följd av skadan , sade medicinsk kontor som personens sjukförsäkring bör betala för det-Wrong-bör deras anläggning ansvarsförsäkring har täckt bekostnad
4 ! .
Om du skadar dig i någons hem eller på deras egendom , och din skada kräver medicinsk behandling , bör denna behandling skall omfattas av villaägarnas husägare försäkring .
5 .

Om du blir skadad på grund av väglaget som var utanför din kontroll , till exempel om det var en bro misslyckande , ett trafikljus misslyckande , eller en grov villkor för den väg som borde ha haft en skylt placerad nära den, eller om det borde ha varit sektioneras av och väl markerad , kan din medicinsk behandling omfattas av staden, länet eller statliga väg avdelning . .
6
Om du inte har råd sjukförsäkring , överväga att köpa en rabatt sjukförsäkring plan , söka på internet för Discount sjukförsäkring planer . Dessa planer finns tillgängliga för medicinsk, odontologisk och Vision , och de erbjuder rabatter från specifika leverantörer . Du betalar en årlig ( vanligtvis cirka $ 150 per år ) eller månatlig premie för kortet . För att detta ska vara meningsfullt , måste du spara kostnaden för dessa premier på dina räkningar hälsovård. Endast överväga att köpa från företag som tillhandahåller en lista över deltagande leverantörer till dig innan du köper kortet . Innan du köper en av dessa planer , är det klokt att kontakta dem som tillhandahåller de lista ( leverantörer du skulle använda ) för att se de accepterar kortet . Också i vissa länder är det olagligt för vissa leverantörer att erbjuda rabatter , till exempel i Maryland , sjukhusen förbjudet enligt lag att erbjuda rabatter
7
Om du får upprepade behandlingar . för ett sjukdomstillstånd , eller om du är på sjukhus , föra en dagbok om alla problem du har . Voice ditt problem vid den tidpunkt som du har en genom en korrekt kanaler , och lägga dessa resultat till din blogg . Om inget svar , få ett faxnummer och skicka ett fax till rätt person med rätt telefonnummer , och se till att du anger ditt namn och rätt telefonnummer eller adress dit svaret ska lämnas . Om inget svar , skicka en bestyrkt skrivelse till vårdgivaren . Var snäll i dina klagomål .
8 .
När du ser att den medicinska räkningar montering , om du har möjlighet att ansöka om stöd från en välgörenhetsorganisation program ( kallas ibland Charity Care ) , göra så . Din lokala sjukhus bör kunna ge dig en lista över myndigheter som kan ge stöd . Om du har försökt att allén och inte hitta hjälp , gå online och sök efter " bistånd sjukhus betalning program för oförsäkrade och underinsured " och gör en förteckning över den information du hittar . Det är viktigt att försöka manövrera sig själv i ett bidrag situation om du kan för att avlasta av dig själv .
9 .
Om du är helt oförsäkrade (eller ens underinsured ) det kan finnas en bättre väg . Du behöver veta att det finns en väl etablerad hierarki av försäkringsbolag. Låt oss använda ett exempel på ett par som har både Blue Cross och Cigna försäkringar , ett av de försäkringsbolag kommer att krävas att vara " först att betala " bygger på att hierarkin , och den andra blir det " andra att betala . " Den lägsta männen på denna totempåle brukade vara Medicaid och militär försäkring ( TriCare ) .

som en strikt "hypotetiska " Låt oss exempelvis säga att Blue Cross betalar 60% och den andra försäkringen betalar 30 % , vilket paret hålla påse för 10%-och låt oss vidare säga att de totala sjukvårdskostnader var $ 10. 000 , vilket innebär att paret är ansvarig för $ 1. 000 . Låt oss nu ta ett steg tillbaka-sjukhuset har nu fått 9. 000 $ för sina tjänster. Men om försäkringen hade varit Medicaid bara kan sjukhuset ha fått 3500 $ sina tjänster och resterande $ 6. 500 kan ha varit otillåtna , lämnar en $ 0 balans på grund

Allt som att säga detta : Låt oss säga att du är oförsäkrade och du har ett medicinskt notan för $ 10. 000. Att veta att du aldrig skulle kunna betala detta i god tid med betalningar , kan du skriva till administratör (er ) och erbjuder denna typ av information (baserat på fakta som du själv kan återuppväcka ) : " Jag bifogar bevis på min inkomst och utgifter . Jag är oförsäkrade , och jag har upptäckt att om jag hade varit försäkrad av Medicaid , skulle de ha betalat dig $ 3. 500 på denna $ 10. 000 skuld . Jag skriver för att fråga om du skulle överväga att minska min skuld till $ 3500 och jag kunde göra betalningar på $ 73/month för 4 år " Eller så kan du helt enkelt ange : " . Jag är mycket fattig , och jag har bifogat information till visa min nivå av inkomster och skuldsättning . Jag skriver för att fråga om du skulle nöja för $ 3. 500 av $ 10,000 skuld , som betalas av $ 36. 50/month i 8 år . "

Här mer information om vad du kan göra med de punkter jag listat i " saker du behöver " :
10
jag föreslog det. du organisera dina poster och dina anteckningar eller personliga tidskrifter . Jag kommer att ytterligare föreslår att du ordna dem efter datum of Service (DoS ) , och bryta ned dina anteckningar enligt DOS också, speciellt om nivån på den vård du fått fram problem . När du har din information organiserat , göra ytterligare anteckningar om datum och tider när du haft problem som en mästerlig lista ovanpå denna stack . Sedan kan du skriva till organisation ( er ) där dina problem uppstått och be om en större detaljeringsnivå på särskilda räkningar . Ibland hittar du att du debiterades för saker som du inte fick , en typ av terapi , eller en viss medicin som inte skulle ha ens varit lämpligt för ditt tillstånd. När du får extra detalj för frågor om fakturering , lägg till din resultatet till din herre lista . Om du hittat uppenbara fel i fakturering , skriv till dem med uppgifter om specifika fel och redigera dina medicinska faktura genom att dra den felaktiga avgifter . Om du har sjukförsäkring, slutar inte där, även meddela din läkare försäkringsbolag genom att skicka dem en kopia av korrespondensen med en förklaring, liksom kopior av fakturering detaljer du fått, och vara säker på att ett försäkringsbolag kommer göra Kontrollera att felet åtgärdats.
11.
Om du haft problem under din sjukhusvistelse, få en kopia av den journal från den organisation (er) som du fått vård vid utskrivning och granska den mot dina räkningar och anteckningar i steg 10. Ta dig tid att märka varje sida av den medicinska journal som Ansvarsfrihet Medical Record kopia genom att skriva ett datum på varje sida och numrering varje sida (t. ex. 1/1/10-p1).
12.

skaffa någon annan kopia av journalen från den organisation (er) som du fått vård, men vänta tills drygt 30 dagar efter att du blivit utsläppta. Ta dig tid att märka varje sida av den medicinska journal som 30 + dagar kopia genom att skriva ett datum på varje sida och numrering varje sida (t. ex. 2/3/10-p1). Se till att du inte av misstag blanda ihop de två exemplar tillsammans. Du kan jämföra den första kopian av den medicinska journal till den andra kopian och se om det fanns saker som sjukhus personalen inte kan ha känt under din sjukhusvistelse, t. ex. en infektion som de inte behandla, eller felaktig information i din post. Om du hittar något av intresse, göra en grundläggande lista att hålla på toppen av lämpliga kopia av journalen (och etikett huvudlistan med rätt journal beteckning). Om du hittar fel, blir detta ett förhandlingsobjekt för att minska kostnaden för din vård beroende på brottets beskaffenhet. Men du kanske vill vänta tills nästa steg att agera på något.
13.
Skaffa någon annan kopia av journalen från den organisation (er) som du fått vård, och detta tid vänta tills mellan 3 eller 6 månader från dagen för ansvarsfrihet. Ta dig tid att märka varje sida av den medicinska journal som 3 eller 6 månader efter utskrivning kopia genom att skriva ett datum på varje sida och numrering varje sida (t. ex. 4/2/10-p1). Se till att du inte av misstag blanda ihop de två exemplar tillsammans. Jämför detta exemplar till de 30 + dagar kopian och se om det finns ännu mer information i ny kopia av journalen än vid 30 + dag varumärket.

Anledningen till detta är att det finns en 30 dagars krav på sjukhuset för att få all information i journalen , och det enda sättet du kan veta om det var sant eller inte är att vänta en lång tid efter 30 dagar

Previous:nothing Next:hur du gör ditt hus friskt igen efter sjukdom

Relaterade artiklar


 • luftföroreningar och lungsjukdom
 • dncs & klimakteriet
 • hur man får vredesterapi för barn
 • medicinsk användning av kryddnejlikeolja
 • vad är orsakerna till hängande öga?
 • hur man framkallar djup sömn
 • hur man kan bli av huvudvärk smärta
 • hur man får knäppa matkuponger i Alabama
 • hur du enkelt förbättra din familjs hälsa
 • hur man lär sig och acceptera förändringar i seniorer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com