hur man sparar pengar på sjukförsäkring, mediciner och recept

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-11
Sjukvårdskostnader i USA är kraftigt går upp som tiden går. Det är inte en hemlighet att den genomsnittliga kostnaden för vården per person är ca $ 7. 000. Det är mycket viktigare än någonsin att hitta sätt att spara pengar på, sjukförsäkring mediciner och recept. Här är några saker du kan göra för att uppnå detta:
1
. . Välj rätt försäkring plan. Detta är det viktigaste steget du kan göra innan du registrerar dig för ditt företag medicinsk plan. Om du är osäker på vad dessa siffror betyder , be om hjälp . Oskriven regel är att friska personer som går till läkaren för sitt årliga fysiska kommer att vara ganska nöjd med hög avdragsgill plan . Familj med barn och människor som behöver ett halvdussin mediciner varje månad och regelbundna läkarbesök kan vara bättre att välja låg-avdragsgilla planen .
2 .
Bestäm hur mycket du kan ägna åt din Flex- utgifter konto . Kom ihåg, detta är före skatt kort som du kan använda för läkarbesök , kiropraktor besök , recept , kontaktlinser , bandage , etc. Som bättre planering du gör, så mindre skatt du ska betala. Titta på de belopp som du spenderar under tidigare år och lägga till 10-15% extra för säkerhets skull. Kom bara ihåg, är att använda Finansinspektionernas på det eller förlora det principen!
3.
Bedömer kan HSAs rätt för dig. HSAs är hälso-och sparkonton som kan rullas över från år till år, men de kräver hög avdragsgilla försäkring och begränsa dig i hur mycket pengar du kan bidra med varje år. Den HSAs låta dina pengar att växa skatte-och uppskjuten och bidraget till dessa planer är redan beskattas om du är anställd eller avdragsgill i din självdeklaration om du öppnar har plan på egen hand.
4.
Leta efter federala och delstatliga program som erbjuder hjälp till människor som inte har råd att ha försäkring på egen hand. Olika länder har olika krav och eligibilities för dessa program. Det finns vissa program inriktade på låginkomsttagare. Människor som är arbetslösa brukar bo på COBRA-den konsoliderade Omnibus Budget Reconciliation Act. Tyvärr är COBRA dyrare än de medicinska planer som de anställda hade innan de friställd.
5.
Växla till generiska läkemedel om de finns tillgängliga. Det finns flera piller som är billigare än märkes formler . Wal-Mart , Target och många apotek erbjuder $ 4 generika och $ 10 för 3-månaders förbrukning av generiska läkemedel . Tyvärr för många nya mediciner generika finns ännu inte tillgängliga . Det bästa är att fråga på apoteket när de förväntar sig att patentet upphör att gälla. Det är något annat mellan generika och Märkesprodukter formler : filtren eller färgämnen som används i den generiska läkemedel kan skilja sig från den som används i märkesföretag formel . Det kanske skulle ändra hur snabbt din kropp absorberar medicinering och respektfullt det kan påverka hur mycket du behöver från den .
6 .
Leta efter kuponger och kort lojalitet . De är främst tillgängliga för märkes- formler men kuponger kan vara av sådan betydelse att det pris du betalar kommer att likna vad du betalar för den generiska varumärket av samma läkemedel . Om du tar Nasonex till exempel , de erbjuder kuponger på deras webbplats upp till $ 15. Fråga din läkare om lojalitet kort-det kommer ge dig en stor rabatt på din receptbelagda läkemedel och lämna några pengar i fickan .
7 .
Stick till hälsosammare livsstil. Att inte vara sjuk är den bästa medicinska råd du kan få ! Försök att äta mer näringsrik och mindre förädlade livsmedel , drick mycket vatten och träna varje gång det är möjligt ! Kom alltid ihåg att förebyggande åtgärder är billigare än någon behandling !


Previous:nothing Next:hur man framkallar djup sömn





Relaterade artiklar


 • vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?
 • effekter av livsmedel färg på barn
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • skunk spray effekter på människan
 • hur man memorialize en kär
 • hur man undviker halsfluss
 • användningar av ett stetoskop
 • hur arbetet med att bränna fett
 • hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus
 • hur man vet vad vitaminer ska jag ta




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com