hur man tar hand om barnet hud med 10 naturligt sätt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-14
Huden på barnet är mycket bräcklig , ömtålig och tunn . Detta betyder att huden är mycket känslig och kan reagera snabbt på väder temperaturer och även irriterande . Irriterande ämnen kan komma från en mängd olika ämnen , men främst genom kemikalier som ingår i de produkter som du använder på barn. Undvika dessa kemikalier kan vara så enkelt som att köpa ekologiska produkter , men här är 10 andra alternativ för dig att prova

Du behöver : .
Naturliga baby hud produkter


1

1 . Oblekt engångsblöjor .

Staterna Choice hemsida : Vad dioxiner berörs , de är en familj av organochlorins som innehåller en av de mest giftiga kemikalier ännu inte gjorts . Förr i tiden var dioxin spår hittades i klor-blekt vitt papper och massa produkter , inklusive engångsblöjor . Men numera blöjor är vanligen syre-blekt ( med väteperoxid ), som bildar ingen dioxin .
Men vet vi vad konsekvenserna väteperoxid med sig ? Det är helt oblekt engångsblöjor på marknaden som garanterar ditt barn inte kommer i kontakt med någon blekmedel .
2.
2. Använd aldrig talk på barnet .

Varför ? Förorening av sår eller kroppskaviteter med talk kan orsaka granulom . Inandning av talk kan orsaka irritation i luftvägarna. Långvarig exponering för talk kan ge pneumocomosis . Talk är skyldig att vara kraftigt förorenade av bakterier , inklusive Clostridium tetani , CL welchii och anthracis Bacillus , varför det måste steriliseras . Mardindale 31 P1096 , 1745 , är 1407 Ekologisk talk vanligen med majsmjöl , arrowrot och vit lera och är härligt säkra och mycket effektiva för att hålla barnets hud torr . Välj din bebis produkter noggrant och vet hur de kan påverka dem .
3 .
3 . Massageoljor efter bad .

Undvik mineralbaserade oljor som de bidrar till uttorkning av huden när absorberas . Använd istället naturliga och ekologiska oljor som fortsätter att lugna och återfukta barnets hud . Prova produkter som innehåller mandelolja , kokosolja , solrosolja och kamomill , ros , lavendel och mandarin eteriska oljor . Men kom ihåg att alltid göra ett test patch först och titta på någon rodnad eller irritation . Använd ej om detta inträffar ! Du behöver bara den minsta mängd olja att massera in i ditt barns hud , mindre än en tesked .
4 .
4 . Naturliga botten våtservetter .

Hemlagad botten våtservetter kan göras enkelt . Skär en rulle stark pappershandduk ( Viva är bra ) på mitten . Ta ut kartongen inre rulle . Blanda två koppar vatten med u00BD kopp sötmandelolja och u00BD kopp ekologiskt baby tvätt . Placera ena halvan av rullen i en behållare och häll över u00BD av lösningen . Förvaras i behållare . Eller för bara en torka lösning prova en kopp kallt kamomillte och en tesked honung blandas väl . Honung är en naturlig antiseptisk så det är perfekt för att hålla barnets stjärt bakteriefri och hjälper behandla befintlig blöjeksem .
5 .
5 . Tvål gratis tvätt /bad .

Nyfödda kan försiktigt och lätt torkas av med ros hydrosol . Detta är destillerat vatten som innehåller läkande och lugnande aromatiska ros extrakt lämplig för de mest känsliga hudtyper och är mycket sparsam eftersom du bara använder en liten mängd . Äldre barn bör tvättas med ekologiska baby tvättar som vuxen produkter tenderar att ha hårdare ingredienser som kan irritera barnets hud. Använd baby tvättar sparsamt.
6.
6. Tvätta barnets kläder och Manchester.

Tvätta alltid barnets kläder och Manchester innan du använder och tvätta i ren tvålflingor eller ett milt huden känslig tvätt lösning. Tillsätt inte vatten mjukgörare eller balsam, eftersom dessa kan orsaka hudirritation. Lös upp flingor i lite varmt vatten innan du lägger till tvättprocessen. Baby kläder och lakan etc behöver inte desinficeras, bara torka i solen.
7.
7. Med organiska baby lotion.

Ekologiska baby lotion kan användas som ett alternativ till massage oljor och hjälper till att hålla barnets hud från att torka ut . . Men barns hud är känslig så övervaka resultaten noga och sluta använda eventuella tecken på rodnad eller irritation uppstår.
8.
8. Sanitizing trasa blöjor.

Tvätt tygblöjor vid en temperatur på 65 ° C eller varmare och sedan torka dem i direkt solljus bör eliminera alla skadliga bakterier som det ultravioletta ljuset har en steriliserande effekt och en naturlig blekning förmåga . Naturliga Nappy Soak: Hälften fylla en blöja hink, tillsätt sedan en kvarts kopp bikarbonat och vips att lösa upp, tillsätt 3 droppar lavendel eterisk olja och 3 droppar tea tree eterisk olja. Blötlägg blöjor i denna över natten och tvätta därefter som vanligt. Lägg en halv dl vinäger till den sista sköljningen för mjukare blöjor. Se alltid till att blöjan skopan locket sitter ordentligt på plats, och alltid utom räckhåll för barn.
9.
9. Navelsträngen stubbe tips.

Navelsträng stubbe måste hållas rena och torra tills det faller av naturligt. Vik barnets blöja under stubben så det är utsatt för luft och inte urin. Undvik att bada din baby i ett badkar tills stubben faller av. Försök använda hydrosol tvätta nämns ovan. Studier har visat att lämna stubben att torka ut naturligt är den snabbaste metoden. Sätt inte något torkmedel eftersom de kan orsaka irritation.
10.
10. Mjölkskorv vård.

Seborré är resultatet av överaktiv körtlar i ditt barns hårbotten och är inte farlig. Det ser ut som en knaprig bit hud. Denna torkning har tillskrivits de hormoner modern passerar till hennes barn vid födseln och kan fortsätta i flera månader . Den mildaste och säkraste sättet att bota vaggan cap är att torka området med mandelolja , lämna det på i ungefär fem-tio minuter sedan tvätta barnets hårbotten med en organisk baby tvätta eller schampo . Lämna inte oljan i hårbotten eftersom detta kommer att orsaka ytterligare torrhet som körtlar blir " förvirrad . Ekologiska baby produkter som är helt säkra att använda på din bebis är lätt tillgängliga online och via apotek . Det finns verkligen ingen ursäkt att använda kemikalier på ditt barn längre!

Tips och varningar


 • Välj baby produkter som är säkra och naturliga
 • Alltid torka bort olja från barnets hårbotten eftersom det kan orsaka torrhet


 • Previous:nothing Next:hur man kan minska stress med hälsosam mat

  Relaterade artiklar


 • bra pension platser i North Carolina
 • vad är orsakerna till hängande öga?
 • låg bröst känslighet problem
 • Så för att lindra menstruella kramper
 • hur man hanterar tight förhud
 • effekter av livsmedel färg på barn
 • hur kan man få en oberoende barn
 • hur pop din körsbär
 • hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com