hur man väljer säkerhet sängens

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-09
Sängens har blivit en nödvändig del av livet för äldre vuxna , särskilt de som befinner sig faller ur sängen på det hårda golvet eller de som behöver hjälp med att få i säng våra ur sängen . Det finns två grundläggande typer av sängens att möta dessa behov . Den första typen av räcken är sängen sidoskenorna . Dessa används för hösten förvaltning . Den andra typen av sängens är säng hjälpa skenor . Dessa räcken används för hävstång för att få i eller ur sängen och att vända eller flytta i sängen . Välja rätt säng järnvägen för att möta dina individuella behov kan hjälpa åldrande vuxna tillgodose sina säkerhetsbehov

Du behöver : .
gemensamma säng eller sjukhussäng


1
<. br > Bestäm behovet .

Om individen faller ur sängen från flera punkter en fullständig sänggrind kan vara nödvändig. Om deras faller är begränsade till huvudet delen av sängen , en fjärdedel längd järnväg eller halvlång järnväg kan vara tillräckligt. En hellång järnväg kan vara för begränsande för vissa så en partiell längd järnväg möjliggör enklare in-och ursteg .

Om individen behöver ett stadigt tag eller ta bar för att stiga till stående, en assist bar kan vara den bästa lösningen. Bed hjälpa barer är mindre, starkare och stabilare. Vissa hjälpa barer är justerbar i flera lägen, anpassning lätt för den enskilde användarens behov. Vissa individer som behöver en säng hjälpa bar samt en säng järnväg upptäcka att sängen hjälpa baren kan tjäna i båda rollerna.
2.
Bestäm huruvida säkerheten sänggrind.

flesta av skyddsräcke säng som passar en hemsjukvård säng eller den gemensamma sovsalsstil säng som finns i de flesta hem är inte kompatibla med sjukhussängar. Vissa sängens göras för sjukhussängar fungerar inte med ledad sjukhussängar. Innan du köper din säng järnväg, se till att den är kompatibel med sängen det kommer att placeras på.
3.
Avgöra om det finns behov av att ofta fästa och ta bort rälsen sängen säkerhet .

flesta sängens fäster till sängen med klämmor och bultar eller har en stödstruktur som glider mellan madrassen och låda fjädrar. Om användaren kommer att behöva ta av sänggrind på regelbundet de bör välja ett räcke för sängen som lätt snäpper på plats utan hjälp av verktyg. Ett annat alternativ är en bolt-on järnväg som är utrustad med många justerbara inställningar. Dessa justerbar sängens swing eller vik undan och därigenom uppfyller patientens behov vid införsel till eller ut ur sängen.

Tips och varningar


 • SammanfattningSängens kan tillföra ett betydande mått av säkerhet och stöd till äldre vuxna. Använda kortfattat urval av ovan nämnda kan hjälpa dig att göra rätt val för första gången när de köper en järnvägssäkerhet säng.


 • Previous:nothing Next:hur man lär sig de 12 kranialnerver

  Relaterade artiklar


 • hur man berättar när du bör undvika att ta acetylsalicylsyra
 • öra svamp behandlingar
 • hur man ska bekämpa sko lukt
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
 • hur du gör din egen viral ansiktsmasker
 • hur man kan känna energisk
 • hur man lär sig och acceptera förändringar i seniorer
 • hur man får coldsores behandling naturligt
 • tecken och symtom på graviditet inom de första dagarna
 • Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com