billig hälsosamma mellanmål för barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-11
skapa sunda, billiga snacks för barn kan vara en utmaning för upptagna föräldrar. Barn kan vara kräsen eaters och ovilliga att prova nya livsmedel, medan Peewee grupptryck kan leda till en affinitet för dyr förpackats, snacks. Göra sparsam snacks som tilltalar fortfarande utvecklande paletter är möjligt med lite kreativitet. Göra snacks färgstarka och visuellt tilltalande hjälper upp "wow" faktor. Du kan spara pengar och kommer att ha mer kontroll över ditt barns kost.

Ants på en stock och varianter

Jordnötssmör och andra typer av smör mutter är packade med protein , som är så viktig för odling av barn . Ett kreativt sätt att tjäna mutter smör till barn är att göra " Myror på en stock. " Skär upp några selleri och fylla den konkava delen med jordnötssmör och denna är den " logg ". Strö över russin " myror ".

Barn tenderar också att njuta av mutter smör utsmetat på frukt skivor , såsom äpplen, päron och bananer . Det är ett billigt sätt att se till att de får fibrer, vitaminer och protein , allt i ett skott .

DIY Trail Mixes

Barn kan njuta av snacks mer om de deltar i beredningen . Även mycket små barn kan göra sina egna billiga trail mix med lite hjälp av en vuxen . Skapa en hälsosam " buffé trail mix " genom att fylla plastbehållare med icke-lättfördärvliga hela livsmedel , t. ex. torkad frukt , nötter , granola , fullkornsris pretzels , fullkornsris , sockerfria spannmål och flis johannesbröd . Med hjälp av en sked , kan barn mixa och matcha för att skapa en annan trail mix varje dag . Förvara blandningen i plasten blixtlås påsar för att få till skolan eller på resor .

Smoothies

Smoothies är friska , " skakar mjölk " sparsam att barn i åldern ett till 99 tenderar att njuta av. De är en kick att göra , är naturligt söt och är packade med vitaminer och fibrer . Den smak och näring möjligheterna är oändliga. Allt du behöver är en mixer .

figur på ca 1 kopp soja , ris eller kokosmjölk eller yoghurt per portion . Slänga i några färska eller frysta frukter , t. ex. hallon , blåbär , jordgubbar , mango och ananas . Du kan även göra en choklad smoothie jordnötssmör med mjölkchoklad soja och jordnötssmör .

Skivad upp , frysta bananer göra näringsrika , tjock smoothie baser . Helt enkelt skal övermogna bananer och frysa i tätt tillsluten plastpåse . För att göra smoothies ännu tjockare , slänga i några Graham eller Animal Crackers .

För att få dina barn att konsumera mer greener , kan du även lägga till en handfull spenat eller grönkål till frukt smoothie . Den starka smaken av bären utplånar smaken av grönsaker .

Hemlagad Ice Pops

Göra is dyker från grunden är enkelt , och det gör uppfriskande , behandlar hälsosam och ge barn med extra vätsketillförsel under sommarmånaderna . De är också färgglad, vilket kan få dem att verka attraktiva för barn . Du kan oftast köpa pop formar på dollarn butiker , och de betalar för sig själva efter en användning. Din fantasi är din enda begränsning .

Fyll facken med juice , yoghurt eller choklad sojamjölk . Du kan även lägga hela bär eller chips carob . För att få en " parfait " effekt , fylla magasinen en tredjedel full med en typ av fruktjuice eller flytande ( mango juice , till exempel). Låt det frysa , fyll sedan en tredjedel med en kontrasterande färg vätska ( vanilj yoghurt , till exempel). När detta hårdnar , Toppa med ännu en kontrasterande färg vätska ( tranbärsjuice , till exempel ) .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på brytning med utomkvedshavandeskap

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • hur man kan hjälpa en kvävande baby barn
 • hur man sköter om en näsblödning
 • hur man undviker halsfluss
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
 • hur man får de högsta ORAC per ounce
 • hur kan man få en oberoende barn
 • hur man kan minska ankelsvullnad
 • sjukdomar med stark urinlukt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com