georgia sjukvård fullmakt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-22
Georgien förskott direktiv för hälso-och sjukvården fungerar som officiella statliga sjukvården "fullmakt" handling. Förskottet direktivet fungerar också som en levande vilja. Dokumentet används för att kommunicera den medicinska vården önskemål ett Georgien bosatt i förväg, för att säkerställa att vård ges efter hennes önskningar om hon inte längre kan kommunicera eller fatta beslut

Du behöver:. .
Glasögon
Lokala glasögon butik.

Innan Hälsovård Dokument

Använda enda Georgien förskott direktiv för hälso-och sjukvården trädde i kraft 1 juli 2007. Men en hälso-och sjukvård eller fullmakt dokument som har skapats före den dagen fortfarande juridiskt bindande och gäller, om den inte återkallas. Alla nya eller reviderade dokument som skapas måste vara i form av Georgien förskott direktiv för sjukvården.

Varför samlat dokumentet skapades

Liksom många andra stater, följt Georgien trenden att ha ett enda dokument som föreskrivs både vård och boende kommer önskemål medborgarna i delstaten. Genom att ha en handling, är chanserna för inkonsekvens och förvirring minskat mellan vad som kan anges i ett dokument, men inget annat anges eller inte alls på en annan. Förskottet direktivet ger större garanti för att vård önskar nu konsekvent genomförs.

Betydelse

förskott direktiv är ett mycket viktigt dokument. Det ger kunskap till vårdgivare och familjemedlemmar om hur du går vidare, göra val och ge vård-att ge råd och samtycke.

Även när en person inte längre kan kommunicera, kan dokumentet vara hans "röst" i beslutsfattandet. Detta bidrar dessutom till att lindra ångest, konflikt och förvirring för dem som valt att fullgöra skyldigheter som anges i direktivet.

Timing

Vissa människor vänta tills de blir äldre att skapa sina förskott direktiv. Andra exempel som en del av deras övergripande personliga, familje-och finansiell planering i alla åldrar, så handlingen är på plats i händelse av en terminal eller funktionsnedsättande sjukdom, koma eller tidig död.

Bestämmelser

förskott direktiv ger möjlighet att föreskriva val och preferenser i fråga om att medicinska ingrepp och behandlingar-och vid vilken tidpunkt du vill ta ut dem. Den anger också preliminära önskemål om att fortsätta en respirator eller ventilator, som får artificiell nutrition eller inmatningsrör, och andra sätt att livsuppehållande.

Utse en Health Care Agent

När du fyller i direktivet dokumentet , kan du namnge en agent sjukvården att fungera som din personliga representant . Denna person kommer att ha laglig rätt att gå in och samtycke till behandling val baserat på dina direktiv . Hon kommer också att ha tillgång till dina journaler om och när det behövs. I händelse av dödsfall , kan hon göra även beslut om det slutliga omhändertagandet av kroppen enligt anvisningarna.

Välja Guardian

Du kan också namnet en intressebevakare . Denna person tar på sig ansvar endast för det fall att en domstol fastställer att en behövs för din personliga välbefinnande, trygghet och stöd . Din sjukvård agent kan också anges som din förmyndare.

Previous:nothing Next:proteas tekniker

Relaterade artiklar


 • bensokain missbruk
 • sjukdomar med stark urinlukt
 • hur man hittar säkert mediciner under graviditeten
 • saker som gör trängseln värre
 • hur man kan förhindra skadliga reaktioner på receptbelagda läkemedel
 • prostata abscesser
 • mänsklig tillväxt och utvecklingsstadier
 • hur vill lämna en våldsam partner säkert
 • hur man kan bli av med finnar naturligt och effektivt
 • hur man undviker förkylning effektivt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com