hur man använder hCG kost för levern hälsa

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-15
Enligt kost skapare, är Dr ATW Simeons, hCG kost vara lever friska och även stöd vid viktnedgång. Kosten diskuterades först i tryck av Dr Simeons 1954. Rapporten fått viss uppmärksamhet i pressen på den tiden, men det var flera år innan någon fångade på diet. Kosten är tänkt att hjälpa folk gå ner i vikt och rena hela kroppen system
1.
kompletterar med frukost

Kosttillskott är en viktig del av HCG diet plan. Dieters rekommenderas att äta en lätt frukost som gjorts med ekologiska livsmedel åtföljas av en grapefrukt. Matsmältningsenzymer kan läggas till vatten och tas i början av måltiden. Det rekommenderas också att 1 matsked kokosolja fattas i början av måltiden med matsmältningsenzymet vattnet. Kokosolja kan även användas i matlagningen i stället för smör, margarin eller olivolja. Nästa sak som föreslås i början av måltiden är en matsked ekologisk äppelcidervinäger . Detta kan blandas med ett glas vatten , tas direkt eller ätas med sallader . En bra multivitamin och ett supplement kallas Fivelac även skall tas på morgonen .

Om förmiddagen , är dieters rekommenderas att dricka en kopp ekologiskt te , en rengörande drink och ett äpple med kanel .
2 .
lunch och middag

Till lunch bör dieter äter en lätt sallad tillsammans med en kopp soppa . En smörgås eller kycklingbröst sandwich med fettfri majonnäs ( eller senap ) rekommenderas för lunch . Kycklingen kan grillas och huden bör tas bort . Matsmältningsenzymet vatten och en matsked äppelcidervinäger bör också ätas med lunch . Återigen kan en rensning dricka , ekologiskt te och ett äpple med kanel skall ätas som mellanmål efter lunch .

en sallad skulle följa middag , tillsammans med en matsmältningsenzymet drink , en matsked kokosolja , två vitamin E mjuk gel , en rengörande drink och en matsked ekologisk äppelcidervinäger .
3 .
mellanmål och dryck

snacks och drycker uppmuntras medan den HCG kost . Det rekommenderas också att dieter äta 100 gram kyckling, kalkon eller en proteinshake innan sängen . Grapefrukt och ekologisk kamomill och lugnande te är också att rekommendera. Äpplen med kanel är alltid rekommenderas tillsammans med rengöring drycker . Det rekommenderas också att dieters dricka en halv liter eller mer vatten om dagen . Grönt te är också att rekommendera.


Previous:nothing Next:hur man förebygger bröst ömhet

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar ljusblixtar i ögonen?
 • hur börja med kontaktlinser
 • mänsklig tillväxt och utvecklingsstadier
 • hur spara mer pengar på receptbelagda läkemedel
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • äldreomsorg resurser
 • Hur du ser att din armbåge problem är allvarliga
 • bensokain missbruk
 • öra lukt & klåda i ett barn
 • Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com