hur man utnyttjar stödgrupper för att sluta röka

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-16
Det är definitivt inte en lätt uppgift att hantera alla de fysiska och psykiska utmaningar som är oundvikligt att sluta röka. Även med hjälp av anti-rökning hjälpmedel, kan du finna dig redo att ge upp. Det är därför det är väldigt hjälpsamma och väldigt viktigt att ha en stödgrupp för att hjälpa dig att hålla på rätt spår.

Beroende på dina behov kan du behöva en stor supportteam eller en liten en. Alla har olika behov. De flesta människor gillar att lita på sina vänner och familj, särskilt de som de ser mycket ofta eller leva med. Först, gör dem medvetna om ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du kommer att vilja deras stöd. Helt enkelt att veta att de finns där för du kommer vara till hjälp. De hjälper dig att hålla upptagen och distraherad när du känner dig svag
1.
Det är definitivt inte en lätt uppgift att hantera alla de fysiska och psykiska utmaningar som är oundvikliga att sluta röka. Även med hjälp av anti-rökning hjälpmedel, kan du finna dig redo att ge upp. Det är därför det är väldigt hjälpsamma och väldigt viktigt att ha en stödgrupp för att hjälpa dig att hålla på rätt spår.
2.
Beroende på dina behov kan du behöva en stor supportteam eller en liten ett. Alla har olika behov. De flesta människor gillar att lita på sina vänner och familj, särskilt de som de ser mycket ofta eller leva med. Först, gör dem medvetna om ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du kommer att vilja deras stöd. Helt enkelt att veta att de finns där för du kommer vara till hjälp. De hjälper dig att hålla upptagen och distraherad när du känner dig svag.
3.
Om du känner någon som alltid vill sluta röka, kanske du vill gå samman. Se till att de är lika allvarliga eller allvarligare på att sluta röka som du är. Det är också till stor hjälp att ta hjälp av ex-rökare, som kan vara en värdefull källa till både styrka och komfort. De har gått i dina skor och vet första hand hur svårt det är att sluta. Ex-rökare är mycket sannolikt att uppmuntra dina ansträngningar att sluta röka med entusiasm , och kommer att vara medkännande mot dig . De kommer att kunna ge viktiga tips och förslag för att hjälpa dig som har fungerat för dem .
4 .
Jag rekommenderar starkt att du pratar med din vårdgivare om din önskan att sluta rökning . De kan erbjuda bra tips och guida dig i att välja en metod eller en sluta röka stöd . Även om många hjälpmedel säljs utan behov av ett recept , kan de eller inte kan vara säkert för dig personligen . Det är alltid bäst att kolla med din läkare först.
5.
Att förbättra dina chanser att sluta och sluta för gott, är det lämpligt att gå med i en sluta röka-program eller stödgrupp. Den nordamerikanska Quitline Consortium finns alltid tillgänglig för rådgivning per telefon vid 1-800-QUIT-NOW. Kontrollera med din vårdgivare eller på Internet efter andra stödgrupper. Chansen finns det finns grupper möte lokalt som du kan gå.
6.
En stödgrupp, litet eller stort, kan vara en stor källa till styrka när det gäller att bekämpa denna formidabla fiende av nikotinberoende. Kom dock ihåg, att oavsett hur bra din grupp är i slutändan det är du som måste stå till svars. Du ensam, ingen annan, måste öka och fortsätta med åtagandet att sluta röka
7
Tips:. . Se till att du undviker situationer där du känner röksug. Undvik utlösande faktorer som uppmuntrar dig att lysa upp. Så småningom kommer du att kunna möta dessa situationer med en högre styrka, men för de första veckorna då du sannolikt kommer att vara bräcklig, är det bäst att undvika allt som gör att du känner för att röka, även om det innebär att umgås med dina vänner mindre.
8 .
Överväg att ändra saker i ditt liv , från att ta en alternativ väg att gå till skolan eller arbetet , eller ta en promenad på lunchen .

Det blir inte lätt i början , men du kommer att göra det .

tips och varningar


 • Hundratusentals människor har slutat smärtfritt med en framgång över 80 % med en förbättrad rökavvänjning skott bestående av två läkemedel som har FDA godkänt för över ett decennium. De slutar röka skott , medicinskt bevisat och backas upp av ett stort antal forskargrupper från har fått världsomfattande uppmärksamhet . Tusentals människor sluta idag med en enda läkare besök , varför kan inte du ?


 • Previous:nothing Next:hur bysten bebisen vikt

  Relaterade artiklar


 • hur man lär sig de 12 kranialnerver
 • kattsand lådor & graviditet
 • etapp 2 carseats
 • hur man hittar säkert mediciner under graviditeten
 • hur man sköter om en näsblödning
 • hur man handskas med graviditetsillamående när man är gravid
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • användningar av ett stetoskop
 • hur man undviker sjukdomar under influensasäsongen
 • hur unclog näsan enkelt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com