metabolism hos parasitiska nematoder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-28
Nematoder är de mest talrika flercelliga djur på planeten. På bara en näve jord, hittar du tusentals mikroskopiska maskar, många av dem den parasitära sorten. Denna typ bygger på människor, växter eller insekter för sin överlevnad. Den andra arter kategori, fritt levande nematoder, äta på bakterier, svampar och deras nematoder bröder. Det finns nästan 20. 000 arter.

Parasitiska nematoder är klandervärt i en rad växter, djur och sjukdomar hos människor över hela världen. Bättre förståelse metabolism i nematoder kan leda till mer effektiva nematicidal föreningar att hålla dessa skadedjur i schack, rapporterar tidskriften "Current enzymhämning. "

Du behöver:
balsam
. bred tand kam.
metall huvudlöss kam.
tea tree-olja.
hår separera klipp.

Funktioner

nematoder är rörformiga är form. Vissa biologer beskriva dem som ett rör i ett rör eftersom organismens matsmältningskanalen sträcker sig från mun till anus. Nematoder viktigaste fysiologiska mekanismer inkluderar nervös, mag-, utsöndringar och reproduktiva system. Intressant nog saknar de särskilda cirkulation och andning system. Rundmasken varierar i storlek från 0. 3 mm till mer än 8 meter .

Överväganden

Enligt " Biokemisk tidning , " utveckling av nya sådana mot nematoder har hindrats av en brist på metabolisk uppgifter om parasitära nematoder . Precisera biokemiska aspekter som skiljer sig mellan parasit och värd arter har visat sig lovande för att hitta effektiva nya medel för att bekämpa nematoder i både jordbruk och människa .

Identifiering

Nygjorda studier föreslår att nematoden arter som är kända som Caenorhabditis elegans är en modell organism för att studera biologi nematod , säger " Biokemiska tidning . " Nematoder får använda en plantlike väg för phosphocholine syntes . Phosphocholine är en viktig enzym i metaboliserar , kolin, som tjänar till att vända en organisms fet i energi .

Effekter

" Biokemiska tidning " hävdat att om den fysiologiska roll PMT -1-genen för ett viktigt enzym protein i O-glykosylering-i C. elegans är bevarad , då PMT-1 ger en biokemisk mål för utvecklingen av nematicidal molekyler

Potential

. identifiering av nya proteiner mål i rundmasken ämnesomsättning kommer att komplettera avmaskningsmedel ( förstörelse av parasitära maskar ) och nematicid. Del upptäckt och utveckling protokoll . Så småningom kommer nästa generation av molekyler riktade mot parasitiska nematoder förbättra människors , djurs och växters hälsa runt om i världen .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på utomkvedshavandeskap

Relaterade artiklar


 • effekterna av datortomografi på barn
 • hur man ansöker om Medicaid för gravida mödrar i al
 • skolan matlåda idéer
 • hur man får snabb lindring med illamående rättsmedel
 • Hur man vet om en familjemedlem har alkoholproblem
 • hur man får hjälp för ätstörningar
 • hur man skapar en medicinsk genogram
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
 • dncs & klimakteriet
 • Mat & träningstips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com