om fysisk utveckling för barn 7 och 12 år

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-21
Barn i åldrarna 7 och 12 år växer inte lika snabbt som de gjorde i sina första sex år , deras kroppar är inte förändras så dramatiskt som de kommer i tonåren . Ändå barn i denna åldersgrupp fortsätta att utvecklas fysiskt . Genom att vara förtrogen med de milstolpar som den fysiska utvecklingen för barn i denna åldersgrupp , kan du hålla kontrollera att barnen i ditt liv växer frisk och stark

muskel utveckling och samordning

Enligt North Carolina State University , barn i denna åldersgrupp börjar sin barndom mitt år kämpar med sina muskulösa samordning . De kan uppleva perioder av klumpighet och frustration . Tillväxten är ganska stabil under denna period , enligt en översikt av utvecklingsstadier som Nipissing University , men barns aptit kan vara ganska stort . Den finmotoriken utvecklas snabbt under de senare stadierna av denna åldersgrupp , och genom 12 års ålder har de flesta barn vuxit till deras muskler och är så samordnas som vuxna .

Förändringar i tänderna

I åldern 7 och 12 , barn förlorar sina återstående tänder. Om de inte redan har gjort det , kommer deras 6-års molarer finish växande i. Under denna åldersgrupp , får den 12-åriga kindtänderna bryta igenom . En del barn upplever tand trängsel under denna ålder, eftersom deras tänder kommer in innan deras mun har vuxit ut helt .

Energi Nivåer

Enligt North Carolina State University , under denna åldersgrupp , barn tenderar att ha sprudlande energi och kan kämpar med de krav som ställs på dem att delta i skolan och andra aktiviteter på ett sätt som inte är störande . Höga nivåer av aktivitet kan också leda till trötthet . Barn i denna åldersgrupp behöver rutinmässigt 10 timmars sömn varje natt.

ögonens utveckling

Under mitten barndomen år kommer ögonen fullfölja utvecklingen och nå sin fulla storlek och funktion . Krav från datoranvändning och skolarbete kan vara ansträngande för ögonen , så det är en bra idé att ta ditt barn i en synundersökning .

metoden av puberteten

Under senare år mitt barndom , barn börjar ofta för att visa den första tecknen på pubertet . Deras kroppar börjar utveckla samma proportioner som en vuxen kropp . Flickor kan bilda bröst knoppar och utveckla bredare höfter . Pojkar kan börja uppleva förändringar i innehållet i sin röst och utveckla testiklar . I båda könen , kan könshår börjar växa .

Previous:nothing Next:hur man ansöker om Medicaid för gravida mödrar i al

Relaterade artiklar


 • hur man sköter om en näsblödning
 • hur man handskas med åderbråck
 • hur man får snabb lindring med illamående rättsmedel
 • Vilka är riskerna med att använda örondroppar i ögat?
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • hur man kommer i form och gå ner i vikt snabbt
 • hur man memorialize en kär
 • Hur man vet om en familjemedlem har alkoholproblem
 • steg för lärande HLR
 • hur man använder mina amerikanska löpband på 220 volt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com