skolan matlåda idéer

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-23
packa en skollunch för dina barn kan snabbt förvandlas till en övning i monotoni . Lyckligtvis genom att få dina barn inblandade , genom att vara öppet för okonventionella idéer lunch samtidigt fokusera på en god hälsa och god smak , kan du hålla lunch spännande för barnen .

Gör ett diagram

För att undvika lunchtid enformighet och klagomål från barn , rekommenderar Disney 's Family Fun du har dina barn göra ett diagram . De tillför något i diagrammet att de gillar att äta lunch-från huvudmenyn objekt frukt till mellanmål till godis . Du förbinder dig att bygga upp sina luncher från saker de släppts ut på sjökortet och de samtycker till att inte klaga på vad de får .

Gör det Okonventionella

Många barn älskar jordnötter putter och gelé smörgåsar , men smörgåsar av alla slag , fem dagar i veckan kan åldras fort . Dot Com Kvinna föreslår du tycker om okonventionella huvudrätter för lunch mat. Till exempel , istället för en smörgås , kan du packa en mini pizza , en salt muffin gjort med spenat och ost , en kall pastasallad eller till och med kyckling nuggets.

hålla den balanserad

Sandy Moyer av Bella Online påminner föräldrar att inkludera en balanserad kost i varje lunch . Barn behöver kolhydrater som fullkornsprodukter , frukt och grönsaker för energi . De behöver protein för att hålla dem alert och fokuserad . De behöver lite fett för att hålla dem nöjda . Ett säkert sätt att uppfylla dessa krav är att inkludera en huvudrätt som innehåller något protein-en bit stekt kyckling , en mager hamburgare bulle eller en kött och ost smörgås fylla räkningen . Tillsätt sedan i vissa hel- vete kex , en bit frukt , pinnar några vegetarisk eller någon kombination av de tre att balansera måltiden . Avsluta måltiden med mjölk eller juice och en liten söt behandla , och du har lyckliga , välnärda barn .

Välj ett tema

Att luncher roligare, överväga att genomföra ett tema. Disney Family Fun föreslår att skapa måltider med western-tema, en semester tema, eller ens en form tema. Du kan skära all mat i kvadratisk eller rektangulär ena dagen och nästa dag omfattar endast livsmedel som är runda. Var uppmärksam på ditt barns aktuella intressen för fler idéer om teman som tilltalar dem.

Previous:nothing Next:öra veck & hjärtsjukdom

Relaterade artiklar


 • hur man kan identifiera och förhindra missbruk äldre
 • Hur man naturligtvis lätt kolik hos ditt barn
 • holistisk medicin kontra traditionell medicin
 • hur renovera badrum för funktionshindrade och äldre
 • hur man kan förhindra skadliga reaktioner på receptbelagda läkemedel
 • användningar av ett stetoskop
 • Vad händer på en hälso-screening?
 • tillfälliga och kroniska hypertoni
 • tecken på ett barn i fattigdom
 • hur man handskas med graviditetsillamående när man är gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com