hur kan man få easy going barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-29
IsnÂ't varje mor glad när någon säger att hennes barn är så lätt och väluppfostrade ? Ropar han aldrig , gnäller eller kastar vredesutbrott offentligt ?
Alla kan nå den . Med dessa okomplicerade principer , alla kan få lättsam barn

Du behöver : .
vara konsekvent
. vara fast .
vara vänlig .
ha tålamod .


1 .
att få lättsam barn är inte bara en fråga om tur , är det också mycket viktigt att statuera exempel för ditt barn och att vägleda honom och hjälpa honom att växa .
Att växa , barn behöver vila . Detta är den första och den viktigaste regeln .
Barn behöver vila för att lindra stress och att växa mentalt .
Men om du frågar ditt barn om han vill ta en tupplur , han kommer alltid säga nr. Så donÂ't ge barnet ett val i denna fråga . Om du tar en tupplur är en daglig rutin, blir det aldrig en diskussion . Tills barnet verkligen doesn'tÂ't behöver det längre naturligtvis .
2 .
Det andra steget för att höja lättsam barn är regelbundenhet och förutsägbarhet. Det är viktigt att barnet har en idé om sin dagliga rutin . Att han vet när det är dags att äta , gå ut och tupplur . Detta doesn'tÂ't innebära att alla dagar ska vara samma , men de flesta av dagarna viks runt de viktigaste ämnena i barnets liv , äta , vila och lek . Ett barn kommer att bli mer avslappnad om han är övertygad om att han får sin mat och vila på regelbundna tider. Trots att det är mycket attraktiv att göra alla typer av aktiviteter under dagen är det mycket viktigt att respektera barnets behov .
3 .
tredje viktig regel är förutsägbarhet och konsistens i moderbolaget . Om föräldern konsekvent i dessa regler , kommer barnet att lära sig snabbt att det inte finns någon diskussion i tidtabellen för hans dag och föräldern är ansvarig för. Att vara ansvarig för dessa viktiga stunder av dagen , doesn'tÂ't innebära att barnet inte kommer att utveckla sin egen vilja och är undertryckt i sin utveckling . Det innebär att barnet har en förtroendefull grund varifrån han kan utforska och växa med mindre stress och i harmoni med föräldrarna .
Thata är därför dessa regler göra livet för föräldrarna lättare . Barnet blir mindre stressade och det rutinmässiga av dagen ger förutsägbarhet för barnet och även moderbolaget .


Previous:nothing Next:hur man tar hand om en nyfödd baby

Relaterade artiklar


 • differentialdiagnos för pediatrisk urinvägsinfektion
 • hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan
 • hur man väljer en livförsäkring
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • Hur testar du ditt hus för bly färg ?
 • hur man kan stoppa armhåla lukt i dess spår
 • medicinsk användning av kryddnejlikeolja
 • etapp 2 carseats
 • hur man får tillbaka i form efter tips graviditet kost
 • hur man kan hjälpa en kvävande baby barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com