hur man ansöker om trapphissar om funktionshinder

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-19
Om du blir avstängd kan en trapphiss betyda skillnaden mellan kvar i din bostad och det är oberoende, eller att behöva flytta från ditt hem. Om du är på funktionshinder men skulle gynnas av en trapphiss i hemmet för att förbättra din livskvalitet och behålla din självständighet, har du ett antal alternativ

Du behöver:. .
Mätningar av ditt hem trappa
Mätningar av din rullstol (om tillämpligt).
Kataloger och broschyrer om de typer av trapphissar finns.
Citat från minst 3 installation trapphiss företag.
Dator.
Skrivare.
Skrivelse med begäran om ekonomiskt stöd till din trapphiss .
Frimärken.
Kuvert.
Register att hålla reda på all korrespondens.


1 .
Mät din trappa ledstång noggrant . Be någon hjälpa dig mäta avståndet från marken golvet till golvet i andra våningen landning .
2 .
Forskning trapphissar antingen online eller via katalog . Begränsa din val för att två eller tre modeller som skulle passa för din trappa . Bestäm vilka modeller är lämpliga för storleken av rullstol du använder , om tillämpligt.
3.
Jämför priser och alla avgifter installation. Också jämföra serviceavtal och garantier.
4.
Begränsa dina val till två eller tre leverantörer som bär de modeller du är intresserad av, i åtanke alla de kostnader som beskrivs i steg 3.
5.
Kontakta varje företag att få en kostnadsfri offert. Boka tider för dem att besöka i person och göra mätningar som behövs. Diskutera finansieringsalternativ för trapphiss och betalningssätt accepteras.
6.
Ett utkast till brev som anger vilken typ av ditt funktionshinder och den mängd som behövs för att få trapphiss installeras.
7.
Kontakta National Association of Area organ on Aging (N4A) för information på din byrå. Fråga det lokala kontoret vad dina alternativ för att hitta stöd för att betala för trapphiss som ska installeras om du är på funktionshinder.
8.
Kontakta föreningen för tekniska hjälpmedel lagen program för att hitta platsen för din lokala organ och all hjälp som kan finnas tillgängliga för att hjälpa dig att skydda dina rättigheter att få tillgång till hjälpmedel som en trapphiss.
9 .
Kontakta US Department of bostäder och stadsutveckling för information om bistånd till funktionshindrade personer som kräver modifieringar av sina befintliga bostadssituation.
10 .

Kontakta Federal Housing Authority för att se vad bistånd kan vara tillgängliga för dig i form av bostad och lån förbättring , eller information om en omvänd inteckning för att betala för trapphiss och frigöra en del av ditt hem kapital att betala för din behov .
11 .
Om du inte bor i en storstad , kontakta bostadsfrågor på landsbygden Services om sina bidrag och lån program inom ramen för U. S. Department of Agriculture. RHS 502 husägande lån och bidrag är utformade för att betala för trapphissar och andra adaptiva enheter kan du kräva, såsom badrum stöd .
12 .
Håll reda på all korrespondens , och hålla den organiserade i lämpliga filer för enkel referens .

tips och varningar


 • Undersök renoverade hissar trappa att försöka få ner kostnaderna för installation av trappan hiss . Också be om några speciella rabatter eller försäljning som kan finnas .
 • Om du behöver betala för trapphiss ur egen ficka , minns att åtminstone en del av kostnaderna kommer att vara avdragsgilla.
 • Spara kopior av alla kvitton som arbetar med din hälsorelaterade kostnader, inklusive skatteintäkter till och från alla relaterade läkarbesök . Efter en viss tröskel kan dessa dras av från din skatt .
 • Se till att du inte tillåter något arbete att starta förrän du är säker på finansiering av trapphiss .
 • noga med att läsa alla finstilta för omvänd inteckning du kan välja . Diskutera konsekvenserna av en omvänd inteckning med alla familjemedlemmar du har angivit som verkställare av din vilja , eller som mottagare .


 • Previous:nothing Next:kompletterande graviditet försäkring i Missouri

  Relaterade artiklar


 • diagnostiska vs screening koloskopi
 • Vad är visuella motorik ?
 • grundläggande venpunktion information
 • hur man kan hjälpa en svårt sjuk person upprätthålla värdighet
 • hur man skapar en guide familjepost
 • bakterier som finns i badrum
 • Hur man vet om du är självsäker
 • natriumbikarbonat under graviditeten
 • puberteten hos kvinnor
 • hur du kan hjälpa din tonåring med graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com