hur man arbetar med dina barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-28
Arbetar ute med barnen hemma kan vara en utmaning. Det finns många anledningar till att passa in i ett bra arbete ute minst varannan dag. Ett skäl är att stanna friskare och mer aktiva. Barn tar mycket energi och träna regelbundet hjälper till att ge ytterligare energi för att springa runt efter barnen. Den andra anledningen är att barnen följa vårt exempel och tenderar att leva efter vårt exempel, så om du bor pigga och friska, det finns en större chans att dina barn kommer också. Det tredje skälet är att hjälpa dina barn att hitta ett intresse av att få motion och mår bättre om sig själva.
1
Yoga är roligt för både föräldrar och deras barn. Det är också en verksamhet som kommer att bidra till att lugna sinnet och kroppen och kan bidra till ett hushåll tillsammans. Små barn älskar att uppleva sin kropp och lära sig vad den kan göra, så de ofta älskar yoga. Det är något en familj kan göra som grupp. Stay-at-home mammor och pappor kan göra yoga med sina små barn (2 och uppåt) under hela veckan. Även för mammor och pappor som arbetar, kan yoga vara stärkande och avkopplande på morgonen innan arbetet eller bara två dagar i veckan på helgerna. Gå med i en klass på din lokala hälsokostaffär eller få en DVD för att titta i avskildhet i ditt hem.
2.
Ta en familj promenad! Med en familj promenad efter middagen kan hjälpa till att lösa allas mat samtidigt som motion för mamma och pappa samt barnen. Det är inte alltid roll hur fort du går, bara att du går, så ta en promenad genom ditt närområde och se vad som händer med dina grannar eller köra till en lokal park så att familjen kan ta en 15 eller 20 minuters promenad och sedan barnen kan leka medan mamma och pappa koppla av på picknickbord. Ta med en frisk dessert till gå för efteråt ( frukt eller fruktsallad ) och har vem som helst ta en paus för att äta efterrätt .
3 .
Som en familj , är det viktigt att alla engagerar sig i någon typ av verksamhet . Om du tar en familj promenad efter middagen är inte ett alternativ eller träna framför TV: n är inte ett genomförbart alternativ , träna när barnen är upptagna med något annat. Exempelvis sätta ditt barn på sin cykel och gå bredvid honom i snabb takt kring ditt närområde eller på en närbelägen park . Träna medan barnen är i skolan eller gå dina barn till skolan varje dag. Vissa klubbar hälsa erbjuder aktiviteter för barn samt in-house dagis, så detta är ett alternativ också.


Previous:nothing Next:hur man får tillbaka i form efter tips graviditet kost

Relaterade artiklar


 • hur man kommer i form och gå ner i vikt snabbt
 • tecken och symtom på den första trimestern av graviditeten
 • hur man använder Essure preventivmedel
 • hur du enkelt förbättra din familjs hälsa
 • hur man kan förhindra kvävning hos småbarn
 • tidigt könshår tillväxt
 • hur till linje bastu
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
 • vad som finns innanför ett vattenfilter?
 • fördelarna med genetisk rådgivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com