hur man bota akne

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-08
Acne kan vara oerhört frustrerande och det händer att ett stort antal åldersgrupper än tonåringar . På samma sätt som du tycker att förra enorma finne äntligen har minskat i ansiktet , dyker ett nytt upp som helst där . Och naturligtvis vånda följer sådana upptäckter speciellt när du har försökt så hårt att behålla ansiktet hygien . . .

Jag har upplevt akne för totalt 5 år och har äntligen blivit finne gratis under ett helt år nu . Nedan finns många tips från mina personliga upplevelser som har botat min acne och jag verkligen tror att de kan göra samma sak för dig .

Du behöver :
Elephant Ear Bricka
. Ersättning tips .
Varmvatten.
Antimikrobiella flytande diskmedel


1
Ansiktsrengöring : . Det är naturligtvis de mest grundläggande steg för att säkerställa att ditt ansikte är ren från smuts och olja . Jag försöker att inte irritera min hud genom att använda en mild bildar rengöring med 2 % syllic syra . Jag har använt den Aveeno varumärke för 2 år nu och det är tränat riktigt bra
2
Blemman behandlingar : . Jag har använt syllic syra , bensylalkohol peroxid produkter som du kan få över disk . De kan vara användbart när din akne är mycket mild . Däremot kan många av dessa finne behandling produkter torka upp ditt ansikte en hel del ! och som i sin tur kan faktiskt orsaka finnar sedan torrhet främjar oljeproduktionen. Jag föreslår att gå till din hudläkare och be om en receptbelagd gel /lösning som kommer att bota de smittade områdena ( finnar ) , samt stoppa nuvarande finnar ( bakterier ) för att sprida ( så du inte får fler finnar i närheten av denna finne eller med samma finne återvänder på grund av den osminkade bakterier) . Min läkare har förskrivit mig Clindac-A gel ( Klindamycinfosfat 1% ) och det var oerhört effektivt. Jag önskar att jag hade känt till 5 år tidigare så jag inte behövde gå igenom hemska finnar och otaliga finne torkning produkter
3
Diet ! . Detta är det viktigaste steget för att följa . Om du verkligen vill vara finne fri för alltid , måste du lägga till fler grönsaker i din kost . fylla din tallrik med större portioner vegetarisk jämfört med andra livsmedel såsom kött och kolhydrater . IGEN , detta är den viktigaste punkten .

Håll dig borta från så mycket bearbetade livsmedel som möjligt och detta inkluderar oljig chips , friterad mat , kakor och etc. . . Detta betyder inte att du inte kan ha några . . . bara mycket lite . Jag kan inte nog betona för de förändringar som detta har gjort för mig-bara genom att ge upp några skräpmat ! ( Jag trodde inte att jag äter mycket skräpmat till att börja med . . . dock räknas varje bit av det när du äter det varje dag som en " öken " ? )

Om du kan inriktning mot förändringar i din kost så sätt kommer det att hjälpa ditt ansikte att rensa upp i det långa loppet och så förbli. Det kommer inte hända på en gång . . . det tog mig bokstavligen ett par månader och det arbetet är helt värt det . Och om du verkligen inte kan hålla sig borta från , säger öken , försöker äta substitut . t. ex. istället för att ha lite av en muffin , prova sötpotatis . Jag vet att de inte exakt samma sak , men tänk på ditt ansikte när göra sådana uppoffringar . När du har upprätta sådana sundare matvanor i ditt dagliga liv , det ska vara mycket lätt att göra och din kropp kommer också att uppskatta det . Så sluta klaga över ditt ansikte och verkligen komma igång den på att förändra din kost ! Det tar tid men det funkar verkligen så ge inte upp . .
4
Slutligen ville jag nämna saker att undvika att göra
inte nysa , röra dina finne-. ! det kommer att lämna ärr
jag inte tror på att ta piller ( inklusive p-piller ) för akne , såvida inte din läkare ordinerar dem ( alla piller har biverkningar påverkar )
Försök att inte svettas för mycket, om du gör , dusch snabbt .

Ovanstående verkar inte vara genial , komplicerade metoder . Men detta är verkligen , precis som att behandla akne. Det finns inget mer att göra än att äta rätt-> behandla det från källan .

tips och varningar


 • mat som jag ofta ingår i min diet på toppen av kött /kolhydrater :
 • äpple (varje dag )
 • yoghurt
 • grapefrukt
 • gröna bladgrönsaker veggie
 • bananer
 • sötpotatis
 • lax


 • Previous:nothing Next:Vad behöver du för att se en gynekolog för ?

  Relaterade artiklar


 • hur man får hjälp för ätstörningar
 • vad som orsakar hårväxt på mage ?
 • hur man ansöker om matkuponger i delstaten Arizona
 • tecken och symtom på en falsk graviditet
 • prostata bort smärta
 • hur man förebygger bröst ömhet
 • Kvinnor och nattliga svettningar
 • Hur man känner igen om du har njursten
 • pediatriska hjärt hypertoni
 • hur man behandlar första och andra gradens brännskador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com