hur man får tillbaka i form efter tips graviditet kost

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-28
Kanske du har märkt, en del kvinnor återfå sin före graviditeten siffror mycket snabbare än andra, medan vissa kvinnor aldrig tycks gå ner i vikt eller att barnet gupp. Naturligtvis skulle vi alla vilja vara i den första gruppen. Så vad kan du göra för att snabbt återfå din före graviditeten form och vikt? . Läs vidare om några beprövade efter graviditeten diet tips
1
. . vara aktiv under och efter graviditeten. Det är viktigt att behålla så mycket muskler-ton som möjligt. Detta kommer att göra det lättare att utöva efter det att barnet kommer, och du får tillbaka på fötterna snabbare efter förlossningen, utan lika mycket trötthet.
2.
Titta på vad du äter. Inte ge efter för cravings för hög fetthalt, kalori-tät livsmedel. Ät en hälsosam diet av fullkorn, magra mejeriprodukter, frukt och grönsaker och magert protein, som fisk eller fågel. Begränsa godis, fett kött och skräpmat.
3.
Amma om du kan, ju längre desto bättre. Mjölkproduktionen bränner kalorier och amning hjälper faktiskt till att kontraktet livmodern tillbaka till sin före graviditeten storlek, vilket hjälper till att platta till magen. Se till att konsumera 3-4 portioner av skumma mjölk, ost eller yoghurt dagligen medan du ammar.
4.
Följ med på en "Mamma och jag" efter förlossning motionsgrupp . Många av dessa klasser kan du ta med barnet med dig. Det är ett bra sätt att gå ner i vikt utan att banta, få nya vänner för mamma och bebis, och få tillbaka i form.
5.
Ut ur huset för en daglig promenad med baby , om det är runt kvarteret eller runt köpcentret. Det är inte bara bra motion är det också bra känslomässigt att komma ut i friska luften och runt andra människor efter att ha fastnat i veckor inomhus med en nyfödd.
6 .
Njut av din nya baby och har tålamod medan din kropp på nytt justerar . Kom ihåg att det tog nio månader att få det där barnet i vikt , och din kropp kan behöva så mycket tid att komma tillbaka till sin före graviditeten status .


Previous:nothing Next:hur man ner i vikt genom dessa enkla saker

Relaterade artiklar


 • proteas tekniker
 • hur man får knäppa matkuponger i Alabama
 • hand om elever med astma i skolan
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
 • stickande urin och klimakteriet
 • hur börja köpa smart och undvika djurförsök
 • hur man håller upptagen när du försöker sluta röka
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • hur du kan hjälpa ditt barn med en sensorisk bearbetning sjukdom
 • hur arbetet med att bränna fett
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com