hur man inte gå upp i vikt efter äktenskapet

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-26
Att gifta sig är en underbar sak. Leder fram till ditt bröllop, är du upptagen med planer, förberedelser, utskick inbjudningar, organisera matleverantör och florist, och hantera bråkiga kusiner. Sedan den stora magiska dagen inträffar. Bröllopet av dina drömmar. Då kan du gå på din smekmånad och koppla bort alla dina stress. Sedan kommer du till slut ner från molnen och återgå till ett normalt liv. För många människor är detta en mycket svår övergång. Det finns ett nytt förhållande att överväga en ny person att leva med, och oenigheter frågor stora som små. Under denna tid av övergång, många människor struntar fullständigt deras hälsa. Det är ett faktum, att majoriteten av gifta par upp i vikt efter de gifta sig. Detta orsakas av många olika faktorer, men här är några tips som kan hjälpa dig undvika att lägga på de ohälsosamma pounds efter din bröllopsdag

Du behöver:.
Self Control


1.
Hitta en rutin.

Efter bröllopet du ständigt bombarderas med nya saker. Nyckeln till att inte gå upp i vikt under denna övergångsperiod är att hitta en rutin. Om du arbetar en vanlig 9-5 jobb, hitta lite tid innan eller efter jobbet att träna. Gör det till en daglig vana. Om du planerar ditt liv genom din björnbär, blockera en timme varje dag för motion, yoga, pilates, löpning, vad du än gör för motion och avkoppling. Om du befästa din träning i ditt dagliga schema, kommer du att bli mindre benägna att glömma bort dem
2.
Motion tillsammans med din make.

Som nygifta, vill att du gör allt tillsammans. Istället för curling upp i soffan och titta på en film tillsammans, komma ut och ta en joggingtur. . . Curl sedan upp och se den där filmen. Spendera tid tillsammans kan vara aktiva. I själva verket kan vissa av dina bästa minnen göras prova nya idrotter i aktiviteter tillsammans. Om du får för vana att utöva tillsammans, kommer det göra det mycket roligare. Detta kommer också att spara en partner från att få vikt och en inte. Om ni båda övning kommer du att både behålla en hälsosam vikt.
3.
Äta hälsosamt.

En stor anledning folk upp i vikt efter att få gifta sig är maten. Det är plötsligt lättare att gå ut och äta snabbmat än laga en hälsosam måltid i ditt hem. Vem har tid att laga mat längre ? Jag rekommenderar att försöka hitta några recept på nätet som går snabbt och lätt . Rachael Ray främjar 30 minuters måltider . Också bryta ut din lerkruka potten från ditt bröllop nuvarande lugg och lära sig att älska det . Det sparar tid och laga god, hälsosam , hemlagad mat .
4 .
Har aldrig få bekväm .

Detta kanske inte låter som goda råd , men alltför bekväm i er relation är det främsta skälet att många människor upp i vikt. Du behöver inte längre känner behov av att imponera din make , är du okej med att komma hem och tittar på TV istället för att vara aktiv, och du spenderar hela dagen sitta vid ett skrivbord och äta ohälsosam mat . Gör en medveten ansträngning för att alltid förbättra dig själv. När man blir äldre, blir det allt svårare att bibehålla en hälsosam vikt. Du måste arbeta hårdare, inte skruva upp. Alltid vara vaksam mot upp i vikt, och den utdelning som kommer att betala sig i ert äktenskap och i din hälsa!

Tips och varningar


 • den bästa present du kan ge till din make att förbli friska under resten av era liv. Detta kommer att säkerställa att du både har ett lyckligt hälsosam framtid tillsammans.


 • Previous:nothing Next:hur man skapar en trygg miljö för äldre psykisk hälsa

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en perforerad trumhinna
 • hur man gör gallsten kost
 • hur du ökar minne makt
 • hur du avgör om din kosttillskott är friska
 • Så för att lindra menstruella kramper
 • hur man lindra rygg , bäcken , eller höftproblem
 • hur man skapar en trygg miljö för äldre psykisk hälsa
 • hur man öppnar en acl brace
 • mineralolja för barn
 • hur man kan minska kostnader för läkarvård när underinsured eller oförsäkrade
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com