hur man kan jämföra hemmet system vattenfiltrering

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-06
Vattenfilter marknader erbjuder många typer och förmåga filter . Vid jämförelse mellan olika typer och stilar av filtrering , vill du ha en allmän förståelse av en tillverkares uttalade syftet att utveckla en viss typ av filter . Medan vissa filter är endast avsedd för att avlägsna större mikrober och parasiter , andra är utformade för att ta bort vissa kemikalier och tunga molekyler metal . Med denna kunskap kan du välja den lämpligaste typen av filter för önskad mål
1 .
Utvärdera vattenkällor som du kommer att dra det filtrerade vattnet . Om du bor i en storstad , till exempel , anser omvänd osmos utrustning filtrering , vilket är mer kapabel att avlägsna mindre tungmetaller och molekyler kemikalien, om du planerar att använda vatten från en avlägsen naturlig källa , är ett kolfilter tillräcklig, eftersom bakterierna och parasiter kan vara det enda hot, snarare än kemikalier .
2 .
igenom filtret paketet uppgifterna, vilket gör notera hur många liter vatten en filterpatron kan säkert process . Vissa kolbaserade filtrering system som använder en patron ger testat information detaljerade laboratorium tröskelvärdena i detta visst område . För en liten familj med tre eller mindre , de årliga kostnaderna för billigare filtersystem räcker . en större familj kan kräva en högre upfront- kostnad men med ett lägre antal patron ersättare under hela året
3 .
Undersök allmänna färdigheter och kvaliteter av de olika typerna filtrering . Kolfilter kan ta bort antingen stora eller små partiklar och molekyler, beroende på betyg micron storlek, och dessa är i allmänhet kol-baserade. Varje filter med 0,01 mikron betyg eller större kommer att ta bort Cryptosporidium och Guardia och alla lika stora mikrober men kommer inte att ta bort mindre objekt, till exempel virus eller kemiska föroreningar molekyl. Omvänd osmos filter uppträder på ett liknande process för destillation i att de tar bort fasta partiklar av mineral och metall storlek samt bakterier och parasiter, tillsammans med några klor och fluor, men inte alla. Carbon-baserade enheter är konstruerade för portabilitet, medan destillatörer och omvänd osmos enheter är det inte.
4.
Jämför priser på filterbyte i förhållande till micron storlek och effektivitet. Dyrare betyder inte alltid mer effektiv, eftersom micron storlek har allt att göra med effektivitet och inget annat. Vissa dyrare enheter innehåller ökade kostnader på grund av den tjusiga tanken eller behållaren samtidigt som företaget kan ha offrat micron storlek i filterpatroner själva. På samma sätt kan vissa billigare enheter har inte mycket visuellt tilltalande, men ändå filterpatroner kan filtrera mikroskopiska organismer och molekyler av mindre micron storlekar.

tips och varningar


 • Eftersom den mänskliga kroppen behöver lite mineraler som framställts genom dricksvatten (även kallade "hårda" vatten), är det till din fördel att inkludera en enstaka flaska av naturliga ofiltrerat källvatten för mineraler om du använder destillering eller omvänd osmos filtrering för att öka ditt intag av mineraler eftersom filtret tar bort dem.


 • Previous:nothing Next:ull strumpa allergier

  Relaterade artiklar


 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • Vilka är farorna med att ta ekologisk äppelcidervinäger?
 • tecken och symtom på trombos under graviditet
 • hur man ansöker om matkuponger i delstaten Arizona
 • hur man kan slå graviditet syndrom dimma hjärnan
 • Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • tolnaftate & graviditet
 • hur man förlorar vikt snabbt på läktaren klubben
 • Hur du tar hand om dina linser rätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com