hur man tar hand om en nyfödd baby

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-29
Med en nyfödd bebis kommit till världen är ett av de mest spännande och skrämmande tider för föräldrar , särskilt om du är en ny förälder ( s) . ta hand om ett nyfött barn kommer nu vara din största prioritet och det kan verka oklart vad normen är för utfodring , säkerhet , beteende , utveckling , baby vanor liksom många andra saker
1 .
Rådgör med en barnläkare som du känner dig bekväm med . Förhållandet med dig och din barnläkare kan bidra till att ge ditt barn en bra start . Den barnläkare är också där för att hjälpa till att besvara frågor och ge råd och hjälpa dig med någon av dina nyfödda barnets problem .
2 .
dela ansvaret i mata barnet med en flaska mellan mor och far . Fadern kan trösta mor och barn under matdags och även vakna på natten med mamman när barnet kräver uppmärksamhet .
3 .
Köp en napp till din nyfödda bebis . Nappen gör exakt vad själva ordet betyder och lugnar barnet ner . Detta kommer till en lugnare första år som ditt barn sitter bekvämt i en känsla av trygghet.
4 .
Stäng av att ta hand om ditt nyfödda . Med hänsyn tagen till avbrott i vården hjälper till att bevara den fria tid att slappna av och vara ensam att de flesta människor kräver . Medan pappa tar hand om barnet , kan mamma gå en promenad , springa några ärenden , eller bara ta en tupplur. Detta möjliggör också för barnet att vänja sig vid båda föräldrarna lika mycket. Spela och lär känna ditt barn under denna tid .
5 .
Se till att din bilbarnstol är korrekt installerat . Om du har några frågor sjukhuset barnkammaren personal , polisen eller brandkåren kan hjälpa dig. Garantera säkerheten för ditt nyfödda barn bör prioriteras på grund av sin bräckliga .
6 .
Rådgör med en barnmorska och besluta om du vill amma eller använda baby formel . Många föräldrar besluta om att använda båda.
7 .
Förbered ständigt för ditt barns tvätt , blöja , och behov filt . Detta är en roll som fadern lätt kan fylla . Att se barnet har ren tvätt och är alltid täckt med filtar kommer att ta viss börda bort av mamman. Lagra upp filtar och blöjor kommer också att minska på huvudvärk.
8.
Alltid sterilisera nappflaskor innan du använder dem. Medan ditt nyfödda barn kan ha ärvt moderns immunförsvar, är detta mer av ett lån än en permanent situation. När mammans antikroppar lämna din nyfödda de är extremt mottagliga för infektioner och sjukdomar.
9.
Lägg konsistens till din nyfödda liv. Alltid köpa samma formel, våtservetter, napp's, etc. När ditt barn vänjer sig ett dagligt schema med samma dofter, smaker och känslor, varför ändra på det?

Tips och varningar


 • inte ordinerats, inte dosen någon medicin för ditt spädbarn. Kontrollera alltid med din barnläkare förväg.


 • Previous:nothing Next:hur man tips att lämna in en stämningsansökan asbest

  Relaterade artiklar


 • hur man skapar en guide familjepost
 • hur man håller åldrandet borta
 • hur du tar bort kolloidala järn från vatten
 • hur man kan jämföra hemmet system vattenfiltrering
 • hur man kan förhindra skadliga reaktioner på receptbelagda läkemedel
 • differentialdiagnos för pediatrisk urinvägsinfektion
 • hur blöja själv
 • bensokain missbruk
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • hur man framkallar djup sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com