hur man tips att lämna in en stämningsansökan asbest

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-28
Om du eller någon närstående har kontrakterat mesoteliom , kan du lämna ett asbest stämningsansökan att återställa för din smärta och lidande . Mesoteliom är en cancer som orsakas av exponering för asbest fibrer och ett antal exponerade bolag folk till farliga nivåer av detta ämne . Mesoteliom stämningar söka täckning för kostnaderna för den enorma räkningar sjukvård samt olovligt död och försvagningar . Mesoteliom effekter, inte bara den enskilde utan allvarligt påverkar en hel familj både känslomässigt och finansiellt . Asbest sjukdom har arbetsoförmögen tusentals arbetare och mesoteliom död oftast följer . Den här artikeln innehåller information om hur du asbest lag . Du kan lämna en asbest stämningsansökan genom att följa några enkla steg

Du behöver : .
PC med Internet till forskning mesoteliom och advokater asbest


1
* . Välja Asbest Advokater
Det första du behöver göra är att hitta en bra mesoteliom advokat . Detta är en mycket specialiserad rättsligt område och du bör välja en advokatbyrå som gör mycket av detta arbete . De stora företagen har utmärkt försvarsadvokaterna och djupa fickor för att omintetgöra de oerfarna . Att välja någon med erfarenhet asbestprocesser ställa frågor som följande :
* Hur många totalt asbest eller fall mesoteliom har de vunnit
* Vilken storlek domar har de åstadkommit , och vad är deras genomsnittliga dom i fall som liknar ? på din?
* Hur ofta fall vidtas för att rätta till skillnad lösas utanför domstol ?
* Hur många advokater arbetar på byrån och hur många av dessa är erfarna rättegång advokater . Vissa advokater gör mycket lite provperioden. Du vill ha någon med erfarenhet i rättssalen.
* Vad är makeup av deras stödpersonal, till exempel hur många paralegals och kunniga medicinska människor gör de anställer?
* Vilken typ av resurser, särskilt inom den medicinska område såsom expertvittnen har de tillgång till?
* Hur lång tid tar det att förbereda och föra ditt fall till rättegång?
* De ger vilja och egendom tjänster? Det kan vara användbart eftersom mesoteliom och asbest sjukdomar ofta är dödliga.
* Vad är det betyg på tjänster som Martindale-Hubbard. Kontrollera också deras status i American Bar Association. Kort sagt, bör du välja ett aktivt och väl respekterad asbest advokat med erfarenhet. Företag som specialiserar sig mesoteliom skada och asbestrelaterade lungsjukdomar är mer sannolikt att nå goda resultat för dig. Asbest lag är en svårbegriplig område och bör hanteras av erfarna advokatbyråer.
2.
När du har valt en advokat för att företräda dig, är nästa steg att lämna in en stämningsansökan till den domstol . Din juridiska team kommer att utvärdera dina journaler och annan information och lämna in en ansökan, även kallad en fordran i vissa stater. Du nu är lagligen kallas kärande och det företag du har stämt kallas den tilltalade.
3.
Efter juridiska team filer fallet, är nästa steg som kallas upptäckt. Båda jurister kommer att utbyta information som är relevant i ditt fall. Detta innebär dokument och journaler om din sjukdom. Under denna fas de åtalade advokaterna kommer att ställa frågor om ditt arbete och hälsa och medicinsk behandling. Dessa frågor, som kallas utfrågning i juridiskt språkbruk, kan vara i både skriftligt och videoband format. Videon vittnesbörd kallas en deposition kommer att ges under ed och kommer att täcka ditt arbete och sjukdomshistoria. De tilltalade advokater kommer att utforska alla andra möjliga källor för din sjukdom i hopp om att mildra skador på sin klient.
4.
Efter upptäckten fasen kommer din advokat få en domstol datum för ditt fall att höras. Enligt konstitutionella bestämmelser, har du rätt till en rättegång med jury. Ofta är det under denna period före den domstol datum att svaranden kommer att försöka lösa ditt ärende genom att betala ett visst belopp pengar . Din advokat kommer att ge råd om huruvida erbjudandet är rimligt eller om du ska vänta tills rättegången för att få en bättre uppgörelse .
5 .
sista steget förutsätter att en uppgörelse inte nåddes , i denna situation ditt ärende kommer att gå till rättegång . Om käranden hälsa minskar snabbt kan domstolen påskynda rättegången . Om du vinner målet , kommer din advokat ta hans oförutsedda avgift från det belopp som domstolen utmärkelser . Ofta är detta 1 /3 av den totala domen. Om din advokat arbetar på en hög beredskap och du förlorar målet, du betalar inte något till honom.

Tips och varningar


 • Kom ihåg att hyra asbest advokater, du behöver en specialist för att få den bästa lösningen för ditt fall
 • Var inte för snabb med att lösa utanför domstol, om ditt ärende är bra kommer du att ha annan uppgörelse möjligheter
 • Välj en advokatbyrå med stor erfarenhet av tvister asbest cancer


 • Previous:nothing Next:hur man arbetar med dina barn

  Relaterade artiklar


 • Hur testar du ditt hus för bly färg ?
 • hur de ska hålla sig vaken under dagen
 • Vilken typ av beteende blinkar ?
 • ansvar moderskap sjuksköterskor på sjukhuset
 • hur man ansöker om trapphissar om funktionshinder
 • hur man fyller en strömvirvel terapi badkar
 • tolnaftate & graviditet
 • luftföroreningar och lungsjukdom
 • hur man gör tidig väckning gånger lättare
 • hur bysten bebisen vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com