krav att anmäla sig till Medicare Part D

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-16
Medicare Part D är receptet grävde täckning del av Medicare . Det krävs ofta en extra premie och självrisk , men du kommer att få förmånliga tillgång till mer varumärke och generiska läkemedel än utan det . Vad du betalar i premier , självrisker och egenavgifter varierar beroende på din inkomst och betalningsförmåga. Förutom del D , det finns andra Medicare tillägg , som Medicare Advantage , som erbjuder täckning receptbelagt läkemedel.

Behörighet för Medicare

Någon som är berättigade till Medicare är också berättigade till Medicare Part D. Om du inte är berättigade till Medicare , kan du inte få Medicare Part D. Detta omfattar både äldre som har nått den åldersgräns för Medicaid täckning och de som inte har men som kan komma på Medicare på grund av funktionshinder .

övriga kraven

Du måste vara permanent bosatt eller är medborgare i USA att vara berättigade till Medicare , och det samma gäller för Del D. Den ålder krav för båda har 65 . De som är under 65 men funktionshindrade kan också vara berättigade till del D. Du måste vara en juridisk bosatt i USA i minst fem år .

Arbete Tack

Du eller din make /maka måste ha tjänat minst 40 arbete krediter under ditt yrkesverksamma år för att vara berättigad till Medicare -programmet , inklusive del D De flesta arbetare tjänar fyra poäng per år, så detta fungerar till 10 år för att betala Medicare skatter . Du tjänar kredit om arbetsgivaren innehållna Medicare skatter från dig arbetsgivaravgifter kontrollera eller om du betalat in i systemet genom egenföretagande skatter .

programfönster Period

Du kan ansöka om Medicare Part D från de tre sista månaderna av dina 64. år under de första tre månaderna av 65 år . Funktionshinder mottagare kan tillämpas från och med deras 22. månad av funktionshinder genom deras 28. månads betalningar . Efter dessa fönster har avslutats , kommer du inte att kunna ansöka om del D igen till nästa öppen registrering period .

Previous:nothing Next:graviditet och höftproblem

Relaterade artiklar


 • hur man föreställa sig naturligt
 • hur man kan bli av spiral lukt
 • mineralolja för barn
 • Vilka är funktionerna på en linsformade kärnan?
 • vad som orsakar brunt vax på en regelbunden basis?
 • hur man kan bli av människans bröst utöva
 • hur man kan bli av med löss snabb
 • Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?
 • Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )
 • hur man väljer en livförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com