livsmedel för att förbättra kvinnans immunsystem

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-01
Tänk på din kropp som en bil: bättre bränsle du lagt ned på det , desto bättre kommer det att utföra . Så är även fallet med en kvinna immunförsvar . Genom att äta vissa livsmedel , kan du stärka ditt immunförsvar, bekämpar en infektion , och minska din risk att utveckla vissa typer av sjukdomar .

Skummjölk

Särskilt för de kvinnor som lever i kallare klimat där det finns mindre solljus på vissa årstider , dricker lättmjölk varje dag kommer att förbättra ditt immunförsvar till följd av immunsystemet befogenheter av vitamin D. Skumma mjölk har mindre mättat fett och kaloriinnehållet och ger också en hälsosam dos av kalcium . Majoriteten av kvinnorna inte förbrukar tillräckligt med kalcium i sin dagliga kost , och en av fyra vita kvinnor kommer att utveckla osteoporos .

Yoghurt

En annan populär mejeriprodukt , yoghurt , är ett livsmedel som också kan hjälpa till att förbättra kvinnans immunsystem system . Yoghurt har "bra " bakterier som kallas probiotika som hjälper immunsystemet avvärja bakterier och infektioner . Välj sänkt fetthalt sorter av yoghurt och ett varumärke som har levande eller aktiv kulturer .

Fisk

Fet fisk som lax , makrill , och sardiner är bland de bästa källorna för hjärtvänlig omega-3 fettsyror , vilket kan bidra till att förebygga hjärtinfarkt och minska din risk att utveckla hjärtsjukdom . Omega -3 kan också hjälpa till att skydda kvinnans immunsystem och förhindra inflammatoriska sjukdomar som artrit . Fet fisk som lax kan också hjälpa till att hålla din hud , hår och naglar mjuk och frisk . Välj lax som är märkt som " vilda " över gården upp på grund odlad lax har en högre nivå av föroreningar .

Green Tea

Grönt te är en av de bästa livsmedel som finns för att förbättra kvinnans immunsystem och hjälper kämpa förkylningar och flus . Gröna laget innehåller kraftfulla antioxidanter och Substanser som har visats bromsa tillväxten av cancerceller . Drick 2-3 koppar grönt te dagligen för bättre immunitet .

blåbär

Blåbär är också packade med antioxidanter , vilket gör dem en av de bästa immunsystemet livsmedel för kvinnor . En studie från 2008 i Journal of Agricultural och Livsmedelskemi " funnit att blåbär hade högsta antioxidant kapacitet av 100 olika frukter och grönsaker . Blåbär har också andra fördelar för kvinnor , såsom förmåga att förebygga urinvägsinfektioner genom att hindra bakterier fastnar celler i urinvägarna .

Previous:nothing Next:typer av makar missbruk

Relaterade artiklar


 • hur man får glasögon reparerad gratis
 • hur man ska behandla örat allergier
 • hur man gör en månatlig bröst
 • differentialdiagnos för pediatrisk urinvägsinfektion
 • Vad betyder bokstäverna i slutet av min Medicare antal betyda ?
 • hur man svälja ett piller enkelt
 • hur man får de högsta ORAC per ounce
 • billiga presenter för vårdhem invånare
 • hur man skapar en guide familjepost
 • vad som finns innanför ett vattenfilter?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com