effekterna av koffein på bröst

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-03
Koffein finns i många former från soda till kaffe eller till och med godis , men det vanligaste konsumerade dryck på morgonen är kaffe . Doften av kaffe i am väcker sinnena och förbereder dig för den kommande dagen . Ekologiskt kaffe ger kroppen med några näringsmässiga fördelar kan dock förhöjda mängder koffein vara dåligt för din hälsa , och även brösten. De effekter som koffein har på brösten varierar från kvinna till kvinna och dessa biverkningar vanligtvis påverkar inte män .

fibrocystiska bröst

fibrocystiska bröst orsakar knöliga godartade system att konsumera bröstvävnad . De cystor kan sätta tryck på nerver och ligament som orsakar smärta och obehag. Cystor kan komma och gå med hormonella förändringar. En del kvinnor utvecklar fibrocystiska bröst av okänd anledning , men koffein har kopplats till en ökning av smärtsamma cystor . Mayo Clinic säger , villkoret är vanligt med redan menopausala kvinnor från hormonella förändringar . Överdriven koffeinintag kan leda till hormonella förändringar som ökar risken för bröst cystor och orsakar fibrocystiska bröst att bli värre . Kliniken säger också kvinnor har rapporterat en minskning av cystor och smärta när de minskar koffeinintag .

Amning

Koffein kan också störa amningen . Ditt barn får i sig allt du äter och om du dricker för mycket kaffe eller andra livsmedel och drycker, kan ditt barn få stötar av koffein via bröstmjölken . Baby Webbsida säger , för mycket koffein från choklad , te eller kaffe kan bygga upp i ditt barns system att göra dem mer irriterad och rastlös . Men , säger Kelly Mamma webbplats kan man dricka koffein i måttliga mängder . Titta på dina barn noggrant för att se om det finns några reaktioner . Om ditt barn tål din kost kan du fortsätta dricka en till två koppar kaffe per dag .

Bröstsmärtor

Smärta i brösten av för mycket koffein inte är ett vanligt symptom , men en del kvinnor lider av smärta i brösten när de dricker för mycket läsk, te eller kaffe . Dessa drycker kan också störa normala hormonnivåer . The California Pacific Medical Center säger att minska ditt intag av salt och koffein för att minska smärta . Kvinnor med bröstsmärtor lider ibland med fibrocystiska bröst också.

Previous:nothing Next:Så för att lindra svullna bröst från avvänjningen

Relaterade artiklar


 • hur man utnyttjar stödgrupper för att sluta röka
 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • NACK genomskinlighet test faktorer
 • fysisk och kognitiv utveckling av småbarnsfostran
 • orsakerna till spröda naglar
 • hur man kan minska stress med hälsosam mat
 • diagnostiska vs screening koloskopi
 • hur man väljer rätt hemtjänsten vatten leverans
 • hur man handskas med åderbråck
 • Skillnaden mellan Yasmin och Yaz preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com