egenskaperna hos en sund relation

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-10
sunda relationer är resultatet av ett antal egenskaper och kännetecken , och den lilla saker gjorda dag till dag frågan . Det är viktigt att skapa ett ömsesidigt fördelaktigt förhållande, där båda parter lägger i en lika stor insats . Se till att du och din partner skapa tillit , kommunikation , ärlighet och respekt är viktiga egenskaper för en sund relation .

tillit och ärlighet

Tillit och ärlighet går hand i hand och är två av de viktigaste i en sund relation . Om du inte kan lita på den person du i ett förhållande med , då det kan leda till problem på vägen . Var öppen och ärlig med din partner och du kommer att vara mycket mer benägna att ha en sund relation. Lita på din andra att gå ut och göra saker när man är isär och inte bli svartsjuk . Svartsjuka kan ofta vara en källa till stora påfrestningar på relationer .

Kommunikation

Kommunikation är en av de mest avgörande aspekterna av en sund relation . Det är viktigt att prata om dina känslor , önskemål och behov , och lyssna på din partners behov . Prata med din andra större när du inte håller med henne och lyssna på din partner när hon inte håller med något du säger . Kommunikation hjälper dig att övervinna argument och oense på ett sunt sätt . Snacka om både bra och dåliga saker som händer i båda av era liv .

Respekt

Respekt är en viktig kvalitet i en sund relation . Respektera varandras unika personligheter och skillnader , och lära oss att se din skillnader . Var artig när man talar med varandra och aldrig fysiskt eller verbalt övergrepp någon du är i ett förhållande med . Respekt går hand i hand med tillit , ärlighet och kommunikation.

Intimacy

Intimitet är en viktig kvalitet i en sund relation . Intimitet inte nödvändigtvis måste betyda sex . Att vara intim med din partner kan helt enkelt betyda att tillbringa tid tillsammans , som ligger ned och tittar på en film tillsammans , håller varandra i handen när man går nerför gatan och ge varandra mer kramar och kyssar . Fråga din partner frågor om vad han vill ha ut av relationen i termer av intimitet . Också meddela dina behov och önskningar , och du kommer att ha en mycket gladare och friskare relation .

Previous:nothing Next:hälsofrågor med minne skum madrasser

Relaterade artiklar


 • kompletterande graviditet försäkring i Missouri
 • hur man kan stoppa armhåla lukt i dess spår
 • öra lukt & klåda i ett barn
 • hur man kan bota fetma hos barn
 • hur man tar hand om barnet hud med 10 naturligt sätt
 • Så för att lindra menstruella kramper
 • hur man anmäler övergrepp mot äldre online
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • mineraloljan förstoppning hos småbarn
 • instruktioner för hur man rengör en bricka elefant öra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com