hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-21
Att hitta en styrelse-certifierad allmänna barnläkare kan verka som en svår uppgift. När allt verkar det svårt nog att hitta en barnläkare som tillfredsställer både förälder och barn. Kontrollera ombord certifiering kan kännas som att du lägger till ytterligare lager av komplexitet i sökningen. Men tack vare resurser som utvecklats av försäkringsgivare, yrkesgrupper och organisationer, hur man hittar en allmän barnläkare som har gått nationell certifiering tentor är enkelt och okomplicerat

Du behöver:.
Rakkniv.
Hair saxar .


1 .
Använd resurser som utvecklats av professionella grupper . Eftersom professionella organisationer som American Academy of Pediatrics främja ombord certifiering bland sina medlemmar , med hjälp av sökfunktioner som utvecklats av medlemsorganisationerna är en rättfram sätt att hitta en certifierad allmän barnläkare . AAP byggt en speciell sajt för föräldrar ( Healthychildren. org ) som låter dig skriva in ditt postnummer för att se en lista över styrelse-certifierade barnläkare i ditt område (se första länken i Reference avsnitt) . Du kan också kontrollera din statens kapitel i AAP en katalog av styrelse-certifierade barnläkare på din stat .
2 .
Fråga din försäkringskassan . Sjukförsäkring som underhåller detaljerade förteckningar över läkare som accepterar din sjukförsäkring och tjäna inom bolagets nätverk av betrodda läkare . De flesta sjukförsäkringsbolag har sökbara kataloger publiceras på deras webbplatser , du kan också ringa kundtjänst på det nummer på din sjukförsäkring medlem kort att be om hjälp med att hitta en styrelse-certifierade allmänna barnläkare i ditt område .
3 .
Tala med din familj och vänner rekommendationer. Även om dina vänner, grannar eller släktingar kanske inte är medveten om en barnläkare rekommenderar de har ombord certifiering, är det enkelt att kontrollera med hjälp av resurser som värd den amerikanska styrelsen för Pediatrics . När du har utvecklat en lista med barnläkare rekommenderats av vänner , arbetskamrater eller familjemedlemmar, kontrollera varje läkare referenser genom certifiering styrelsen . Ett webbaserat verktyg med titeln " Är din barnläkare certifierade? " ( se den tredje länken i Referens avsnitt ) på hemsidan kan du kontrollera online ombord certifiering , du kan också kontakta styrelsens kontor för hjälp .


Previous:nothing Next:loratadin & graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man detox under amning
 • Vilka är de hälsorisker som en DECT 6,0 sladdlösa telefonen?
 • hur du hittar en husläkare
 • Hur konvertera miles träningscykel till steg
 • luft och vatten renare
 • äldreomsorg resurser
 • hur bysten bebisen vikt
 • hur man tränar säkert under sin graviditet
 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • hur man får hjälp för ätstörningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com