hur man sätter dig i rätt att tänka att sluta röka

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-30
Sluta röka kan vara en svår uppgift . Folk tänker ofta på att sluta röka ( oavsett hur mycket de påstår sig älska det ) , men de inte gör något åt det. Det är inte annorlunda än någon som vill gå ner i vikt , men sitter tänka på det medan examensplugg en stor bit chokladkaka i munnen . Det är bara den mänskliga naturen. Vi planerar och fundera , men vi behöver inte alltid handla
1 .
Det första steget är att göra den mentala beslut om att faktiskt sluta röka . Detta beslut måste göras av dig och du ensam och inte av din partner , dina barn , vänner eller medarbetare . Om du inte är 100 procent beredda att sluta ( och klar) kommer du inte att lyckas . När du har fattat beslutet att sluta , forskning olika metoder att sluta röka och besluta om en metod som du tror kommer fungera bra för dig . Om du känner till andra personer som framgångsrikt har slutat , prata med dem ta reda på vad de gjorde och vad som fungerat för dem . Kanske hittar du ett stödsystem i en av dessa ex-rökare .
2 .
När du har bestämt dig för att sluta och du har valt en metod för att sluta som du kan följa , välja ett stoppdatum . Skriver det på en kalender eller i en anteckningsbok som du tittar på varje dag , så att du inte glömmer . Jag har sett människor försöker sluta röka innan och de gjorde ett datum , men klart ignorerade sina egna mål . Förbered dig mentalt innan det valda startdatumet och kom ihåg att du valde det .
3 .
Håll koll på din " triggers " . Du kanske inte medvetna om det , men alla har någon form av utlösande faktorer som orsakar dem att röka . Jag har studerat en hel del rökare och såg många av dem och jag kan säga att rökning är en mycket social del av en människas liv . Rökare stå ofta eller sitta tillsammans ute eller inne och du kommer att se flera rökare som kan ha något gemensamt eller inte känner varandra plötsligt vara i en konversation. Denna aspekt av rökning är ofta mycket svårt för människor att ändra eller ta itu med , så de måste hitta andra sätt att vara social . Det är också svårt att sluta röka när människorna runt omkring dig fortsätter att röka , så det är bäst att hitta vänner och familjemedlemmar som inte röker och börja spendera mer tid med dessa medlemmar . Håll dig till din valda sluta datum och påbörja programmet du valde tidigare .


Previous:nothing Next:Hur man känner igen om ditt barn eller tonåring är röka cigaretter

Relaterade artiklar


 • hur man rengör uppstoppade djur efter att någon är sjuk
 • hur man förebygger bröst ömhet
 • mineraloljan förstoppning hos småbarn
 • hur man tips att lämna in en stämningsansökan asbest
 • effekterna av datortomografi på barn
 • Hur får man en 30 minuters promenad i det dagliga
 • diagnostiska vs screening koloskopi
 • vad är orsakerna till onormala funktioner hos spädbarn ?
 • hur spara mer pengar på receptbelagda läkemedel
 • effekterna av barometertrycket på graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com