presenter för män med cancer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-13
Det är självklart att vem som helst att bekämpa cancer kan använda en liten hiss, men känslan av att förlora kontrollen över sitt liv som följer med diagnosen kan vara nästan lika svårt för en man att drabbas av diagnosen själv . Hans vänner och kära, rädd att de skulle säga fel sak, ofta säger ingenting alls, lämnar honom för att försöka "vara stark" ensam om han för stolt för att be om hjälp. En omtänksam gåva, kärleksfullt ges, kan hjälpa honom att veta att du fortfarande där för att stödja honom.

Stress-busters

Trots att han kan vara tillfälligt oförmögen att arbeta igenom sina aggressioner genom att hugga ved eller köra 10 miles, cancerpatient upplevelser fortfarande ett visst mått av nervositet. Om han gillar att puttern utanför ge honom en bordsskiva Zen trädgård, med en miniatyr rake för sanden. Det finns gel-fyllda stress bollar att han kan krama när han är orolig och "first person shooter" videospel han kan spela när han är arg. Om han gillar lukten av lavendel , ge honom en lavendel-doftande ljus eller sova kudde-. Doften är mycket lugnande

Hospital Survival Kit

Även med den bästa vården i världen , sjukhus är kall och opersonlig platser . Ge honom en korg med oparfymerad lotion och läppbalsam , pocketböcker och tidningar , flaskor med vatten eller ginger ale och hans favorit hårda karameller . Sjukhussängar är notoriskt obekväm , så lägg en tjock kudde och en ullig filt . Om han har förlorat sitt hår , med en varm mössa att ha under dagen och en mjuk bomull sova cap för nattetid .

För att hålla honom organiserade ge honom en anteckningsbok och en penna ( en "astronaut " penna , som inte behöver hållas rakt upp och ner att arbeta, är bra för någon sängliggande ) ; att underhålla honom , prova en mp3 -spelare laddad med sin favoritmusik . Om du vill splurge , ge honom en handhållen gaming system och ett par matcher , eller ens en bärbar dator . -De flesta sjukhus har gratis Wi- Fi tillgängligt

Humor

En känsla för humor är en viktigt verktyg i en kamp mot cancer , så ge honom en massa chanser att skratta . Sammanställningar av Dave Barrys tidningarnas spalter är särskilt tilltalande med män, vilket är Patrick McManus " friluftsmänniska " böcker . Ge en säsong av hans favorit tv-serien på DVD eller ( när han känner till det ) våren för ett par platser på din lokala Comedy Club . Om han är sängliggande eller på sjukhus , skicka honom ett kort med en handskriven skämt inuti varje par dagar-bara veta att du tänker på honom kommer att muntra upp honom också .

Previous:nothing Next:essentiella fettsyror för barn

Relaterade artiklar


 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • hur kan man få easy going barn
 • orsakerna till spröda naglar
 • Vilka vanliga skelettet skador ?
 • Rebreather kontra icke - Rebreather mask
 • Hur konvertera miles träningscykel till steg
 • Vilka är funktionerna på en linsformade kärnan?
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • hur man kan förhindra skadliga reaktioner på receptbelagda läkemedel
 • konsekvenser av alkoholism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com