regler för en sund relation

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-15
En sund relation är en där både enskilda bevara sitt oberoende samtidigt som växande och lärande tillsammans som ett par. . Friska relationer kräver kärlek, tillit, respekt, ärlighet och intimitet. En relation är en tvåvägskommunikation och det är viktigt att komma ihåg den gyllene regeln och behandla din partner som du själv vill bli behandlad.

Kommunikation

Kommunikation är en av de största reglerna för att ha en sund relation. En relation är ett partnerskap, och det är oerhört viktigt att kunna både prata och lyssna på din partner. Prata om dina känslor, mål och behov, och fråga din partner om hans eller hennes känslor, mål och behov. Hitta en tid att prata med varandra varje dag om hur din dag gick. Om du hamnar i en tvist, kommunicera dina känslor och respektera yttrandet från den andra personen, som binder till nästa regel.

Ömsesidig respekt

Ordet "ömsesidigt" är nyckeln. För att få respekt i en relation, måste du ge respekt tillbaka. Respektera de värden och quirks att din partner har, och pratar om saker som oroar dig. Många av oss bly upptagna liv , så det är viktigt att respektera den tid kraven i någons jobb , aktiviteter eller behöver tenderar att barn . Återigen är kommunikation viktigt och går hand i hand med respekt också. Respektera varandras individualitet och unika skillnader.

tillit och ärlighet

En relation bygger på ömsesidigt förtroende. Om du är med någon du inte litar på , så är detta inte en sund relation . Du ska kunna lita på din partner och de bör kunna lita på dig . Var trofast , ärlig och öppen om dina tidigare och dina misstag , och be om förlåtelse när du bryter din partners förtroende .

umgås

Det kan tyckas självklart, men många av oss leda hektiskt liv och arbetar långa timmar på kontoret . Om så är fallet, då ditt förhållande kan börja lida . Plan för en tid varje dag att tala med din partner . Inrätta en månatlig " Date Night " på ett slumpmässigt fredag eller lördag kväll. Prata en promenad utanför tillsammans när vädret är fint . Planera en semester . Avsätta tid för intimitet . Njut av varandras sällskap .

Spendera tid isär

Det är lika viktigt att ge varandra utrymme så att båda har lite ensam tid . Vissa par tillbringar varje vaken timme tillsammans, och detta kan leda till frustration när du vill vara ensam med dina tankar . Var och en av oss behöver lite tid att spendera reflektera och göra saker av oss själva och med andra vänner . Planera en tjejer eller killar night out och sedan prata om din kväll med din partner nästa dag .

Previous:nothing Next:graviditet och ta bort blyfärg

Relaterade artiklar


 • hur man får prisvärda linser PureVision kontakt
 • mineralolja för barn
 • hur man kan bli av med löss snabb
 • hur du kan donera plasma i Arizona
 • graviditet och ta bort blyfärg
 • hur man kan förhindra kvävning hos småbarn
 • hur man gör en månatlig bröst
 • snabbaste sättet att rengöra lungorna
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • bostadshus radonhalter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com