saker du kan göra för hjärt-motion

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-12
"2008 riktlinjer för motion för amerikaner " rekommenderar att vuxna gör minst 30 minuters aerob aktivitet fem dagar i veckan eller en kombination av tid som motsvarar 150 minuter per vecka för att uppleva hälsofördelar av hjärt- motion . Aerobic motion är någon fysisk aktivitet som höjer pulsen och ökar mängden syre tas och distribueras i hela kroppen . Rådgör med din läkare innan du börjar ditt träningsprogram.

Vandring

Vandring kan ske genom att de flesta människor och det kräver inte några särskilda redskap. Din vandringsled och schema är helt på din diskretion. Den enda investering du behöver göra är att köpa en stödjande par promenadskor.

Om att hitta tid att utöva är en utmaning för dig eller om du har varit inaktiv ett tag, promenader är en bra sätt att börja. Enligt Centers for Disease Control and Prevention, utövar i steg om minst 10 minuter tills du når den rekommenderade 30 minuter per dag är lika effektiv som en 30-minuters träningspass. Walking lätt kan införlivas i dag genom att ta en rask promenad under lunchen eller efter middagen med familjen.

Löpning

Köra kräver lite mer förberedelse. Din löparkläder bör passa väl och bör vara anpassad till klimatet om du kör utanför. En bekväm par löparskor som passar bra och stödja alla pronation frågor du kan ha är grundläggande, enligt RunVassar. com.

Pronation är hur fötterna slog i marken som du kör. Människor med normal pronation har fötter som rullar inåt vid ankeln när de träffar marken utan att belasta den gemensamma bortom dess avsedda rörelse. Foten fördelar jämnt kraft av effekten. Under-pronators fötter med marken och rulla in på ankeln mindre än de borde . Over- pronators fötter slog i marken och rulla inåt vid ankeln mer än de borde . Under-pronation och överpronation orsaka instabilitet i en löpares gång och öka risken för skador .

Cykling

Cykling ger en dynamisk kardiovaskulär träning utan att stressa lederna i knän, höfter och fötter som att springa och att mindre grad , promenader . Det ökar också kroppens totala tonen . När cykling , blir överkroppen och core engagerad vid allmän cykling verksamhet-att hålla ryttare stabil och på cykeln , när turtagning och stående i pedalerna för att driva upp kullar . Den övre kroppen och musklerna kärna engagera också att hjälpa cyklister behålla kontrollen över sina cyklar när de går nedför backar , enligt en artikel på cykelhjälm Research Foundation webbplats .

Cykling kan göras på en stillastående cykel , Det finns många sorter . Det är också en populär utomhusaktivitet. Inköp av en cykel , ridning lämpliga redskap och en hjälm är nödvändig om du vill ta din cykel utanför .

Bad

Simning är en av de mest gemensamma -vänliga former av konditionsträning . Vattnet bojar din kropp samtidigt som den ger motstånd när du flyttar genom det utan att skicka effekterna av kontakt på dina leder som en hård yta . Det ger en full body workout . Naturligtvis är tillgång till en pool eller vattenområde och badbyxor för att bedriva denna verksamhet .

Previous:nothing Next:är HRT ok för kvinnor i tidig menopaus ?

Relaterade artiklar


 • hur man får prisvärda linser PureVision kontakt
 • stark lukt i urinen när man är gravid
 • hur man väljer den bästa dusch filter
 • vad är en familj praktik läkare ?
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • hur kan man få en oberoende barn
 • prostata abscesser
 • hur man kan hantera familj sjukdomar
 • NACK genomskinlighet test faktorer
 • hur man kan minska ditt barns risk för pediatriska fetma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com