tecken och symtom på gas smärtor under graviditet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-22

Du behöver:
rakkniv
. Hair saxar.

Graviditet kommer med en mängd olika symtom som varierar i svårighetsgrad. Vissa symtom kan vara nya för nyblivna mammor, som konstant illamående och huvudvärk, medan andra kan vara svårare att lägga märke till. Gas är ett vanligt symptom under graviditeten, vilket kan vara subtil eller överväldigande. De flesta människor producerar 1-3 liter gas varje dag. Under graviditeten, bromsar hormonet progesteron matsmältningen, vilket kan resultera i la gas.

Magkramper

En av de första tecknen på gas under graviditet är magkramper. När gasen samlas i tarmarna , kan den orsaka lindrigare till allvarligare kramper som kan likna mensvärk . Kvinnor ofta misstag gas smärta inför arbete sammandragningar och blir orolig att de har ett missfall . Om du vill spara en resa till läkare , leta efter andra varningssignaler för missfall exempelvis blödningar och höft och nedre delen av ryggen .

Flatulens

Flatulens , ibland kallad " passerar gas "eller " prutta ", är resultatet av extra gasansamling i magen eller tarmarna . Flatulens består av kväve , metan , vätgas , koldioxid och syre , som faktiskt är luktfritt. Gasen plockar upp svavel lukt som det färdas genom anus , som innehåller svavel-utsläpp bakterier . Flatulens ökar vanligtvis under graviditeten och kan vara ganska pinsamt . Att minska den mängd gas som orsakar livsmedel och läsk kan hjälpa till att kontrollera väderspänningar.

uppblåsthet

uppblåsthet är en av de vanligaste tecknen på gas under graviditet . Det är en mycket obekväm "full " känsla . Uppblåsthet är resultatet av hormonella-gasansamling . En blivande mamman kan se fysiska tecken på uppblåsthet såsom svullen buk . Var inte rädd-uppblåsthet är mycket vanligt trots hur obehagligt det kan kännas . Dricka mycket vatten och äta mindre måltider kan hjälpa till att lindra obehag .

Previous:nothing Next:L-lysin definition

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en medicinsk genogram
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • hur man vara säker när du använder nagellack under graviditet
 • etapp 2 carseats
 • regler för en sund relation
 • hur man kan bli av låret celluliter
 • nebulisatorn behandling i pediatrik
 • om fysisk utveckling för barn 7 och 12 år
 • Definitionen av sorg & sörjande
 • hur man ansöker om cobra sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com