Feng Shui tips för att aktivera utbildning hörnet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-21
Den gamla kinesiska praktiken av Feng Shui har att göra med att ordna utrymme och material på ett sådant sätt som främjar ett fritt flöde av qi och öka harmoni . Kineserna tror att qi , livskraften , är allt omkring oss och att det fria flödet av denna livets kraft tillåter oss att vara i harmoni med miljön och elementen omkring oss . Om Qi är friflytande , vi är i balans och upplever en bättre livskvalitet . Några särskilda arrangemang tros öka skolprestationer och lärande .

Orient till den nordöstra

olika håll är förknippade med olika aspekter av livet . Nordost är den riktning i samband med utbildning och lärande. Det är därför önskvärt att använda den nordöstra delen av ett hus eller rum för skolarbete. Gör det nordöstra hörnet en studie hörn , utrustad med ett skrivbord eller arbetsbord , en bekväm stol och alla nödvändiga förnödenheter . När det är dags för barnet att göra skolarbete , är det dit det ska ske .

Aktivera det nordöstra hörnet

För att få ut det mesta från nordost läggning, måste du aktivera hörnet med aggregat . Feng Shui arbetar med naturliga element som jord, luft, eld och vatten. Enligt Åtta livsdrömmar, den naturliga inslag i samband med Nordost är jorden. Placering jorden symboler som keramik, porslin och lera i studien hörnet kommer att vitalisera det genom att stärka jordanslutningen och stärka nordöstra hörnet inverkan. Experterna vid Astroshastra rekommenderar att du placerar en dekorativ del av kvarts i undersökningsområdet också, eftersom kvarts är en stark attraktor av jorden elementet.

eliminera röran

Det är inte bara önskvärt att rensa område för kunskap av alla onödiga röran är det också en god idé att de-plotter hela hushållet. Om, som de flesta människor, du har svårt att kasta saker, använda den väl-och-true tillvägagångssätt sortera sällan använda saker i tre kategorier: "kasta", "återvinna" och "Förvaras utom syn" och därefter vidta lämpliga åtgärder.

Ta in naturen

Öppna fönstren när det är möjligt. Feng Shui har hävdat att frisk luft cirkulerar genom hemmet ökar energi, precis som avlägsnande av unken luft hjälper ta bort unken energi. Håll gardiner öppen för att släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt. Naturligt ljus tros aktivera qi och förbättra sin omsättning i hemmet. Lägga levande växter ökar också känslan av energi i hushållet och på inlärningen området.

Previous:nothing Next:Vad är normal estradiolnivåer?

Relaterade artiklar


 • Vad är ozon filtrerat vatten ?
 • hur sluta doppa
 • regler för en sund relation
 • ISD livmoderhalscancer
 • hur man kan bota nedre baksidan smärta rätt
 • hur man tar hand om din svullna fötter
 • hur du kan hjälpa dina äldre sova på natten, så du kan också
 • Vilken typ av beteende blinkar ?
 • Barnmorska information
 • hur man ökar din egen energi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com