hal elm för spädbarn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-20
Slippery alm, även kallad Ulmus fulva, är en ört som har använts i nordamerikanska rättsmedel i århundraden. Enligt University of Maryland Medical Center, var halt alm användes av indianer i salvor som används för att läka sår, brännskador, bölder, hud inflammation och sår. I nutid, är den ört tas oralt för att behandla magbesvär, diarré och för att lindra halsont och hosta. Slippery alm är också ett populärt naturläkemedel mot vanliga tillstånd hos spädbarn som kolik och blöjeksem.

Betydelse

Slippery alm innehåller algblomningen , som enligt University of Maryland Medical Center , förvandlas till en smart gel om det kombineras . med vatten och är lugnande för mun , hals och tarmar . Slippery alm innehåller också antioxidanter som ger lindring för inflammatorisk tarmsjukdom problem . Slippery alm utlöser också stimulering av mag-tarmkanalen nervändarna , vilket orsakar en ökning av slem sekret . Den ökade produktionen av slem är tänkt att skydda mag -tarmkanalen från överskottsaciditet villkor och magsår.

Identifiering

The University of Maryland Medical Center anger att hala alm är en infödd nordamerikanska träd som kan växa mer än 50 meter i höjd . Trädet växer röd- brun eller orange grenar som bildar en öppen krona , växande nedåt , med stalkless blommor som utvecklas i täta klasar . Bladen på trädet är långa och gröna , mörkare under hösten . Barken har en gummy konsistens med djupa sprickor som avger en svag , men ändå märkt lukt .

Använder

Den inre bark av Slippery Elm torkas , pudrad och i tabletter , kapslar och tabletter för medicinska ändamål. Fint pulvriserat hal elm används för att göra utdrag och te medan grovt pulveriserad bark används för kosmetiska ändamål .

Fördelar

The University of Maryland Medical Center bekräftar att hala alm blad kan kokas för att göra te för att lugna spädbarn tarmsystem och kolik problem . Du kan också kombinera pulveriserad bark med vatten till en välling , liknande tunna havregryn , för ditt barn att äta . I pulverform av örten kan också användas som traditionell babypuder för att behandla tillstånd blöjeksem . Dr Karl Smith på University Kiropraktik anges att hala elm pulver är bra för att minska inflammation i huden såsom blöja utslag och kan kombineras med vatten till en pasta för behandling .

Överväganden

The University of Maryland Medical Center stater att den vetenskapliga forskningen på hal elm är begränsad, men den örten är tanken att även behandla Gastroesophogeal refluxsjukdom ( GERD ) , Crohns sjukdom , och ulcerös kolit .

Varning

Kolla med din barnläkare innan du använder hal alm eller någon annan typ av naturläkemedel för att behandla alla förhållanden. Örter växtbaserade hopkok kan orsaka skadliga biverkningar som kan vara livshotande.

Previous:nothing Next:hur stress påverkar fostret

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger bröst ömhet
 • hur man kan bota en infekterad tånagel
 • hur man vara säker när du använder nagellack under graviditet
 • fenobarbital och barnets utveckling
 • tecken och symtom på gas smärtor under graviditet
 • hur man kan främja hälsosamt långt som åldrande
 • hur man bota akne
 • hur man kan stoppa tredje skador rökning
 • hur man har ett öppet sinne
 • nackdelarna med anti - reflex beläggning på glasögon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com