hur man hittar en barnläkare i Australien

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-13
Färre än 1. 000 barnläkare i praktiken i Australien, enligt en rapport av den australiska medicinska arbetsstyrkan rådgivande kommittén, och de flesta barnläkare tenderar att samlas i stora städer. På grund av den demografiska utvecklingen och det faktum att barnläkare i Australien arbetar som konsulter, inte generalister, att hitta en barnläkare i Australien kan verka som en skrämmande uppgift. Tack vare gemenskapens resurser och verktyg som finns på nätet, dock lokalisera en barnläkare-i Sydney, Perth eller någon annanstans i Australien-är en enkel process.
1.
Använd online sökfunktioner. Platser såsom HealthEngine Australien hjälper dig att hitta en viss specialist som barnläkare i din stad eller postnummer. Ange typ av specialist du behöver, din stad eller postnummer och klicka på "Sök". HealthEngine innehåller en lista över barnläkare i ditt område, om databasen har några poster för din plats, gör det verktyg du söka närliggande städer också.
2.
Sök medel från lokala barnsjukhus. Om du är ny på ett område och behöver en barnläkare, ringa det lokala barnsjukhuset är ett sätt att hitta en barnläkare snabbt, enligt australiska föräldraskap hemsida barnuppfostran Network. Barnsjukhus som Royal Children's Hospital i Melbourne erbjuder också resurser på sina webbplatser.
3.
Kontakta yrkesgrupper. Yrkesorganisationer för barnläkare i Australien är en bra källa att besöka när vi letar efter en barnläkare. Till exempel har Royal Australasian College of Physicians en särskild division fokuserad på pediatrik och barns hälsa som representerar behoven hos alla australiska barnläkare. Eftersom professionella grupper som RACP arbete med barnläkare dagligen, kontaktar divisionen och be om resurser för att hitta lokala barnläkare kommer att hjälpa i din sökning.
4.
Ställ en sjuksköterska. Om du har problem med att hitta en barnläkare, kontakta din lokala sjuksköterska gemenskap hälsa, säger barnuppfostran Network. De flesta gemenskap hälsa sjuksköterskor är medvetna om alla de barnläkare som utövar verksamhet i ett samhälle , så ber om hjälp att hitta ditt barn en läkare är en enkel sak att göra.


Previous:nothing Next:hur du väljer en hjälm barn cykel

Relaterade artiklar


 • HLR & första hjälpen för barn och spädbarn
 • biverkningar av jordnötssmör salmonella
 • essentiella fettsyror för barn
 • hygien spel för barn
 • överbelastning och snabb andning på ett barn
 • normal apoptos
 • kompletterande graviditet försäkring i Missouri
 • dncs & klimakteriet
 • hur man får vredesterapi för barn
 • hur man rengör produkter för att ta bort mögel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com