hur man kan minska kostnaderna för uppvärmning av ditt hem

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-17
Eftersom kostnaderna för verktyg och bränsle stiger , stiger kostnaderna för uppvärmning av ett hem med den. Men med rätt kunskap och beslut som vi kan vända detta och sänka kostnaderna för värmen. Det är möjligt att slå i de flesta hushållsutgifterna men det tar tid och arbete . Det är också en aldrig sinande kamp ibland när de stiger igen . Jag är vid den punkt där jag faktiskt gillar att göra detta . Här är några steg på hur man sparar på uppvärmningskostnader

Du behöver : .
Värmesystem
. .
Tillräckligt med pengar för att betala räkningar i tid.
.


1 .
Har ditt värmesystem kontrolleras för effektivitet . Det kan behöva rengöras eller bytas ut. Om du köper en ny energisnålt system , kan du också berättigad till en skattelättnad . Med denna ökade sänkte räkningar , och värdet på ditt hem , kan du ta igen din investering snabbt .
2 .
Sänk termostaten under 65 så länge du är bekväm med detta . Ta för vana att bära extra lager i huset. Förvara filtar inom räckhåll för soffor och stolar. Glöm inte att vända termostater tillbaka innan du går till sängs eller lämnar ett tomt hus .
3 .
Kontrollera utkast . Kolla runt fönster och dörrar för luftläckage . Seal dessa ändå möjligt . Om ditt värmesystem inte ta in uteluft , var försiktig . Du vill inte kväva !
4 .
Använd solljus till din fördel ! På morgonen , öppna din persienner och gardiner . Vissa saker bör inte vara i direkt solljus under en längre tid såsom lövträd möbler . När solen går ner , stänga dem igen för att fånga en del av värmen . Tunga draperier isolera fönstren ganska bra .
5 .
Använd frånluftsfläktarna bara när det absolut nödvändigt . Värme stiger upp och går ut ventilerna . Självklart , om du lagar mat på spisen , kan det finnas rök , så använd sunt förnuft . Om du använder en takfläkt , ställ in det så det går motsols när det är kallt .
6 .
Använd den energi som används när du lagar mat i din fördel . Skära ned på användningen av ditt utanför grill . Elda i stället för en grill eller mikrovågsugn . Än en gång använder utsugs endast när det behövs.
7 .
Köp brännolja lågtrafik om möjligt . Titta på och fylla dina tankar när priserna är låga .
8 .
Detta steg kan tyckas radikalt men det är tidlös . Betrakta stänga av ett rum för vintern! Innan centralvärme , var detta en vanligt förekommande. Många familjer uppvärmd endast ett rum av ett hus på den tiden . Det är därför gamla hus inte har öppna planlösningar . Detta kan innebära att man byter TV tillfälligt från vardagsrummet till ditt vardagsrum eller ge upp en gästrummet .

tips och varningar


 • aldrig äventyra din hälsa eller lycka att spara ett par dollar ! Det är trevligt att ha en varm, skön house .
 • Vattenledningar kan frysa om du stänger termostaterna tillbaka alldeles för långt.


 • Previous:nothing Next:hur man helt föryngra din kropp

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en sallad gourmet lax på en budget
 • hur man gör en månatlig bröst
 • billig hälsosamma mellanmål för barn
 • användningar av ett stetoskop
 • Vad är visuella motorik ?
 • Hur testar du ditt hus för bly färg ?
 • hur man ska behandla akne i alla åldrar
 • hur man skall bedöma övergrepp mot äldre
 • plasma-och serumnivåer av B12
 • blåsljud och mitralisklaffstenos problemet hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com