hur man lär sig att undvika felmedicinering

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-07
Att lära sig att undvika felmedicinering är ett individuellt ansvar. Miljontals människor tar receptbelagda läkemedel varje dag som har beordrats av läkare eller sjukvårdspersonal. Den personen bestämmer vilken form av medicin är rätt för tillståndet och förklarar läget för administration och svarar på frågor medan du är i läkarmottagningen. Farmaceuten fyller dessa order, ger ett samråd och sedan feldoseringar ibland förekomma. Jag har besökt många patienter hemma och har upptäckt många sätt att stoppa de fel, som jag delar med dig nu.

Du behöver:
vitlök
. honung.
lök .


1 .
Titta på din medicinering och noggrant innan du lämnar apoteket för att undvika felmedicinering genom att ställa frågor innan du tar något av läkemedlet . Vissa kräver att ta med och utan mat , så hittar dessa innan du skapar en hälsorisk för dig själv än vad du är behandling med läkemedlet .
2 .
Överväg att köpa ett piller dispenser till Sätt piller i vissa dagar och tider , så du kommer att ta medicinen som läkaren beställde åt dig . Gör en lista över hur mycket tid du kommer att ta en viss medicin så att du använder den enligt anvisningarna också.
3 .
Kolla litteratur som kommer med dina piller så du inte tar läkemedel som kan reagera med mat eller andra receptfria läkemedel .
4 .
Håll piller i en mörk , torr och säker plats så att dina piller inte får påverkas av ljus , fukt eller få fattas av en okänd person för vilken de inte ordinerats .
5 .
Notera datum på recept och följ anvisningarna för att undvika medicin fel . Kassera alla oanvända piller eller fastställda ämnen efter att du har din läkare godkännande .
6 .
dela läkemedel skapar problem eftersom din kropp är olika och har metabolisk annorlunda än andra människor . Ditt recept var beställd för bara dig , så lämna dem till andra människor . Du vet inte alla omständigheter att de skulle vara med dina piller , så aldrig ge någon annan din receptbelagda läkemedel.
7 .
Tvätta händerna före och efter intag av mediciner . Vissa pulver eller ämnen kan absorberas i porerna i huden skapa fler läkemedel som ska tas upp i kroppen i liten skala , desto mindre du vill undvika rester av läkemedel från att stanna på händer .
8 .
Underrätta den förskrivande läkaren om ovanliga biverkningar ses inom någon tid efter att ha påbörjat en medicin .


Previous:nothing Next:det bästa sättet att hålla borta kvalster

Relaterade artiklar


 • Vilka är funktionerna på en linsformade kärnan?
 • vad som orsakar beta STREP ?
 • mat & medicin interaktioner
 • låg bröst känslighet problem
 • hur man hanterar en tidigare rutin för en bättre dag
 • hur man kan bli av med löss snabb
 • hälsoeffekter av sällskapsdjur i hemmet
 • hur man kan slå graviditet syndrom dimma hjärnan
 • NACK genomskinlighet test faktorer
 • Hur man känner igen om ditt barn eller tonåring är röka cigaretter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com