förklaring av förmåner lagring för Medicare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-16
Den kanske största utmaningen att behålla hälsan täckning genom Medicare-en allmännyttig program för de 65 och äldre och vuxna med funktionsnedsättning-är att komma ihåg att ansöka om förmåner .

Om du nickar huvudet , är du inte ensam . A 2009 Riksomfattande Aging rapport fann de två främsta skälen människor låter förmåner förfalla var bristen på medvetenhet om att behöva förnya täckning och förvirring om processen

Betydelse

Det är viktigt att förstå vad som krävs för att behålla Medicare förmåner och om du behöver förnya din täckning . Förlust av täckning-även ett tillfälligt upphöra-kan vara förödande om du är på en fast inkomst eftersom du kan behöva betala mer out-of-pocket kostnader för sjukvårdskostnader tills din täckning förnyas

Benefit Förklaring <. /h2 > Om du är 65 eller äldre , är du automatiskt inskriven i Medicare Part A och B när du får social trygghet eller Railroad Retirement styrelsen fördelar och behöver inte förnya dina förmåner . Medicare Part A och B täcker det mesta av kostnaderna för läkare och sjukhusbesök .

Medicare mottagare väljer att köpa ytterligare medicinsk och receptbelagda läkemedel täckning enligt Medicare Part C och D planer , respektive , kommer att behöva förnya sin täckning i allmänhet på årsbasis . Deltagarna i dessa planer få förmåner från en kontrakterad Medicare Part C och D försäkringsbolag , och därför måste förnya deras täckning för att bekräfta stödberättigande. Deltagande i Medicare sparprogram kräver också årlig förnyelse.

Problemidentifiering

Medicare mottagare med extra planer kan förlora sin täckning om de inte slutföra förnyelseprocessen inom en viss tid .

förnyelseprocessen varierar från leverantör till leverantör , och det blir upp till dig att kontakta dem direkt för att få information om de blanketter som krävs och skall vara slutfört .

Behandling

Så , vad gör du om du eller en familjemedlem har låta en kompletterande plan förfalla ?

Lösning

Först , inte panik . Du ska känna sig trygga i att veta att du eller en familjemedlem inte kommer att förlora försäkring enligt Medicare Part A och B , och kan fortfarande ta emot medicinsk vård .

andra använder detta tillfälle att omvärdera ditt medicinska behov och forskning alternativ plan som kan finnas tillgängliga . Kontakta din plan och be om information om andra alternativ eller helt enkelt inleda förnyelseprocessen . Du skulle kanske även vill kontakta ditt lokala byrån on Aging (AAA )-en samhällsorganisation avsett att stödja seniorer i ditt område-för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut baserat på dina vårdbehov . En länk till National Association of Area byråer on Aging finns på n4a. org .

Slutsats

Den goda nyheten är att öppna registreringen är vanligt bland försäkringsbolag som erbjuder kompletterande planer , så det kommer sannolikt inte att dröja länge innan din täckning återupptas .

Previous:nothing Next:makens övergrepp på grund av alkohol

Relaterade artiklar


 • hur man framkallar djup sömn
 • hur man identifierar tecken på stroke
 • saker du kan göra för hjärt-motion
 • om en manlig tar kvinnliga hormoner
 • vad som orsakar brunt vax på en regelbunden basis?
 • låg bröst känslighet problem
 • överbelastning och snabb andning på ett barn
 • hur man upptäcker förstorad prostata symtom
 • Relpax och amning
 • hur man ansöker om matkuponger i delstaten Arizona
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com