hur man ekonomiskt äldreomsorg i hemmet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-07
Vårdar en äldre närstående i hemmet är ett alternativ många familjer väljer , jämfört med att flytta en familjemedlem till ett sjukhem eller vårdcentral . Enligt vårdgivare List , en senior hälsorelaterad webbplats , kostnaden för vård i hemmet genomsnitt mellan $ 150 och $ 300 per dag --- som kan lägga upp snabbt . Lär dig att ekonomiskt ta hand om en äldre släkting eller vän hemma med en mängd ekonomiska möjligheter

Du behöver : .
Militära ansvarsfrihet papper eller DD214


1

Läs om det finns veteran fördelar tillgängliga . Både veteraner och deras makar kan få Veteran 's Aid och närvaro . Läs om veteranen som serveras i aktiv tjänst under krigstid verksamhet över 30 dagar . Hitta veteran s DD214 eller papper ansvarsfrihet och ringa till ett lokalt Veterans Administration (VA ) centrum . Tala med en representant innan du fyller i alla pappersarbete . Finansiella företrädare som specialiserat sig på VA fördelar är tillgängliga utan kostnad för att bistå med att fylla i detaljerade pappersarbete . Vet att göra ett misstag när de fyller i pappersarbete kan leda till flera månaders försening i godkännandet gånger .
2 .
sälja tillgångar . Hyra ut eller sälja ett hem om ledande person går in med vänner eller familj. Bestäm vilka objekt är inte längre nödvändiga. Ring lokala fastighetsmäklare som är specialiserade på senior -och äldreboende försäljning . Arbeta på ett företag som specialiserat sig på fastighetsförsäljningar att trappa ner möbler och objekt .
3 .
Cash ut en livförsäkring . Upptäcka om din älskade har en up- to-date livförsäkring som kan säljas . Kontakta det företag som de politiska och fråga om att sälja politik för ett finansiellt belopp .
4 .
Hyr en vårdgivare som har erfarenhet av att arbeta med seniorer men inte har en medicinsk bakgrund . Även sjuksköterskor och vårdbiträden får specialisera sig på hälso-och sjukvårdsverksamhet , inte alla pensionärer behöver läkarvård. Förstår att en del pensionärer helt enkelt kan behöva hjälp med tvätt , matinköp eller till och med sällskap . De priser för i-hemtjänsten kommer sannolikt att vara mindre med en at- home vårdgivare än för medicinsk personal , som kan tas in vid behov .
5 .
Översyn någon typ av lång-omsorg försäkring äldre person kan ha . Förutsätt inte försäkringen endast täcker hemtjänst eller hemvård . Viss politik kan omfatta at-home bistånd .
6 .
Ansök om en omvänd inteckning . Använd de månatliga utbetalningar som erhållits från inteckning företaget att betala för vård i hemmet . Använd omvänd avbetalning tills VA förmåner eller annat finansiellt stöd finns tillgängligt .
7 .
be om hjälp från familjemedlemmar och vänner som kan erbjuda hjälp utan kostnad . Skapa ett schema för att hjälpa till med snöröjning , trädgårdsarbete , hushållsarbete och kamratskap . Pass på en lista med telefonnummer till ledande så hjälp finns alltid ett telefonsamtal bort.


Previous:nothing Next:endokrinologi på klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa en svårt sjuk person upprätthålla värdighet
 • hur man bestämmer barnet kön utan ultraljud
 • differentialdiagnos för pediatrisk urinvägsinfektion
 • hur du enkelt förbättra din familjs hälsa
 • naturliga mördarceller cellsaktivitet
 • hur du justerar att arbeta nattskiftet
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • graviditet och ta bort blyfärg
 • typer av piller som inte ska krossas
 • kattsand lådor & graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com