hur man gör fred med herpes

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-26
Viruset kommer att vara i din kropp i livet , och tro det eller ej , föredrar det kraftigt att stanna vilande , ungefär som sin kusin-den vattkoppor virus-det är också en medlem av herpes familj av virus och även i . din kropp för livet
1 .
förlåt den person som gav dig herpes . Även om du har blivit lurad och riskera utan ditt medgivande , hålla i vrede och förbittring inte bara förvärrar din hälsa , men också binder dig psykiskt att en negativ händelse som du är oförmögen att förändras .
2 .
Tillåt dig att förlåta dig själv för att ha herpes . Många människor med herpes känner mig smutsig , skamsen , utfrysta och äventyras genom att ha det som är för de flesta en enkel hudinfektion inte värre än en måttlig fall av eksem . Acceptera att du har herpes och att du förmodligen ha det för resten av ditt liv , och förstå att med herpes inte gör dig mindre moraliska , mindre etiska , mindre lockande och mindre värda på något sätt än innan du blev smittad .
3 .
Ut ur garderoben . De flesta av stigma runt herpes är självpåtagna av dem av oss-inklusive jag själv-som har herpes . Berätta för dina nära vänner och familjemedlemmar som du har herpes . Nå ut för stöd och förståelse på samma sätt som du skulle om du hade en icke-sexuellt överförbar sjukdom . Oftast hur andra kommer att reagera på dig är en reflektion av hur du känner och projektet själv . Ju mer du är i fred med din herpes , desto mer sannolikt är det att du kommer att hitta stöd och förståelse i samhället omkring dig . Sextio procent av vuxna befolkningen har herpes 1 eller 2 , så du är medlem i majoriteten, inte någon obskyr minoritet .
4 .
Arbetet med dina triggers . Herpes enbart re-aktiverar sig själv när man utlöser det stress, för mycket solexponering , dåliga kostvanor , oskyddat sex med någon annan med herpes , en Candida jäst problem , för lite sömn , eller för mycket festande . Herpes är som ett frö i en öken . Det kommer att sova på obestämd tid om signalen att gro inte ges .
5 .
sluta fred med viruset. Vare sig genom bön, kreativ visualisering, meditationer, affirmationer, eller någon kombination av ovanstående göra en fredlig boende med viruset. Släpp vrede och förbittring och ångest. Om du bibehålla balans och lugn i ditt sinne och kropp, kommer herpes bli en relativ icke-faktor i ditt liv.
6.
För kost, undvika koffein i alla former inklusive choklad, kaffe , grönt te och svart te. Undvik nikotin och överdriven alkoholkonsumtion. Undvik alla nötter och frön, utom för hampa och frön lin. Undvik russin, johannesbröd, och gelatin och spannmål. Ät en låg sockerhalt diet med endast måttliga mängder fullkornsbröd och fullkornspasta
7
Sikta mot mat rik på omega fettsyror som hampa och lin frön. . Salmon , tonfisk, sardiner och makrill, avokado och oliver. Äta ekologiska yoghurt dagligen med minst 2,5% mjölkfett. Ät massor av vitlök eller ta en vitlök tillägg. Ät bryggerijäst eller ta en selen tillägg.


Previous:nothing Next:hur man har säkrare sex

Relaterade artiklar


 • Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?
 • Så för att lindra svullna bröst från avvänjningen
 • hur man rengör uppstoppade djur efter att någon är sjuk
 • hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare
 • hur börja köpa smart och undvika djurförsök
 • är det normalt för ett barn att ha illaluktande gas?
 • äldreomsorg strategier
 • hur man kan bli av agespots - sol lentigines
 • naturligt substitut för digoxin
 • hur man får billig sjukförsäkring genom en enkel kyrka potlucks
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com