hur man hanterar fetalt alkoholsyndrom

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-24
Kvinnor som konsumerar alkohol under graviditeten kan orsaka en rad störningar för ett växande foster . Dessa sjukdomar kallas FAS, fetalt alkoholsyndrom ( FASDs ) . En av de mest smärtsamma effekterna av att dricka under graviditeten är fetalt alkoholsyndrom (FAS ). FAS är en livslång sjukdom. Det påverkar varje element i en persons liv och livet för hans /hennes familj . Om du har ett barn med FAS , eller lever med en vuxen med sjukdomen , kan denna artikel hjälpa dig
1.
Vet att det finns hjälp där ute. Följande är en lista över åtgärder som kan vidtas för att förbättra livet för dem som har FAS och stöd för dem som älskar dem.
2
tidig diagnos:
En tidig professionell diagnos kan hjälpa föräldrar och skola fakultet förstå varför ett barn reagerar eller utövar skillnad från hans /hennes kamrater. Ett barn som får diagnosen tidigt kan få adekvat utbildning och kommer att ha tillgång till kommunala tjänster som kan hjälpa dem och deras familj.
3.
Särskild utbildning och sociala tjänster:
Barn som får särskild undervisning fokuserad på deras specifika behov och inlärningsförmåga är mer adekvata för att uppnå sin fulla potential. Familjer med barn med FAS som deltar i sociala tjänster öka sin chanser att ha positiva relationer och en mer stabil familj dynamisk
4
frånvaron av våld. .
De med FAS som bor i lugna, missbruk utan hushållen är mindre benägna att utveckla sekundär villkor. Barn med FAS ska lära sig att kontrollera sin frustration och ilska tidigt. Familjerådgivningen kan vara till hjälp för att minska stunder av otålighet och /eller intolerans.
5.
Söka hjälp. Det finns ett antal statliga och lokala myndigheter med särskild inriktning mot att hjälpa dem med FASDs och deras familjer. Söka behandling tjänster, rådgivning och familj stödgrupper. Kolla med din lokala Health Department, kan de ha information eller tjänster finns också.


Previous:nothing Next:hur man vårdar någon med stöd i hemmet

Relaterade artiklar


 • hur man använder hCG kost för levern hälsa
 • Hur man känner igen om du har njursten
 • Vilka är användningsområdena för flytande silver ?
 • träningstips för stressade mammor
 • hur man förhindrar solbränna för rödhåriga
 • steg för lärande HLR
 • hur man ansöker om cobra sjukförsäkring
 • hur man gör rekommendationer till Obamas arbetsgrupp för barnfetma
 • prenatal farorna med etiopisk mat
 • uterin ablation förfaranden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com