hur man har säkrare sex

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-26
Sex är bra : det är roligt , helt naturligt och bra motion . Som med många roliga saker är det dock inte utan risker-av graviditet, sjukdom , fysiska och känslomässiga skador. Här är några bästa tips för sig fram säkert
1 .
Välj din sexuella partners med omsorg . När du väljer en sexuell partner , är du välja någon som du ska utbyta kroppsvätskor , och någon som kommer att se dig på dina mest sårbar. Du behöver veta att den personen är rena, friska och pålitlig innan du sätter dig i sina händer . Helst bör du lära känna din partner och deras vänner och ( om du vill vara extra försiktig ) familj . Det lönar sig känna sin historia och vanor .
2 .
Använd lämplig preventivmetod . Hormonella preventivmetoder ( som p-piller ) ger ett bra skydd mot graviditet om de används korrekt, medan en barriärmetod t. ex. kondom skyddar båda parter från sjukdomar. Använda kondom är viktig om inte båda parter är helt trogen och har testats för hiv och andra sexuellt överförbara sjukdomar.
3 .
lära sig att sätta på en kondom på rätt sätt . Det krävs övning , men kan vara en rolig del av förspelet . Nyp spetsen av kondom ( utrymmet detta skapar kan fyllas med sperma senare om allt går enligt planerna ! ) . Rulla försiktigt kondom ner i schaktet i upprätt **** ända till basen . Efter utlösning , håll fast kondomen vid basen av **** som du tar ut-kom ihåg att förlusten av erektionen kommer att göra kondomen kan " glida av "
4
.
Var försiktig när du experimenterar med analsex . Analsex är en mer riskfylld typ av sex än vaginalt , även om många par , både gay och straight-härleda glädje av det. Risken för smitta är större eftersom huden på anus är tunnare och mer benägna att skada , till slut leder till infektioner och överföring av sjukdom. Gå försiktigt och använder massor av vattenbaserat glidmedel . Sluta om det finns någon obehag . Låt aldrig något att placeras i slidan efter att den har i anus-Detta riskerar att överföra bakterier, som har något att göra i slidan .
5 .
Tvärtemot vad många tror är graviditet möjligt från analsex . Sperma kan droppa ut ur anus i slidan , eftersom de är relativt nära varandra . Detta kommer sannolikt inte att hända, men det är ändå viktigt att ha detta i åtanke .
6 .
par bör använda en tand damm för oralsex och latexhandskar för fingersättning . Se till att använda en handske per öppning . Du bör inte vara växling mellan slidan och anus eller någon annan öppning utan att byta till en ren handske eller dammen först . Också använda kondom under en dildo kan göra med hjälp leksaker väldigt mycket säkrare .
7 .
Förvara leksaker rena . Sexleksaker är väldigt roligt, men de måste hållas rena och hygieniska . De flesta butiker säljer våtservetter som är bra för resor , även om de är dyra . En svag lösning av desinfektionsmedel i en skål med vatten är ett billigare alternativ . Skölj leksaker väl och var noga med att torka dem innan du lagrar dem i en förseglad påse .


Previous:nothing Next:hur man köper kondomer för sex

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med att vara nykter ?
 • hur man bota akne
 • hur man gör växtbaserade fertilitet te
 • perimenopausal testosteron
 • graviditet och ta bort blyfärg
 • hälsoeffekter från att andas lukt katt urin
 • Hur får man en 30 minuters promenad i det dagliga
 • Vilka tecken och symtom på att vara gravid med en spiral?
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • vad är vanliga och oregelbunden menscykel?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com