hur man köper kondomer för sex

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-25
National Institutes of Health (NIH) bekräftade att kondomer hindrar spridningen av hiv och sexuellt överförbara sjukdomar. Dessutom kondomer 97% hjälp för att undvika graviditet. Varje sexuellt aktiv person har i en besvärlig situation för att köpa kondomer i sina lokala apotek. Vi hoppas att våra artikeln hjälper dig att göra din erfarenhet av inköp kondomer mycket lättare
1.
Ta reda på om din partner har en allergi mot latex . Om detta är fallet , måste du få polyuretan ( Trojan Supra ) eller polyisopren ( Lifestyles SKYN eller Avanti Durex ) kondomer .
2 .
Gör ditt val mellan smord eller osmord kondomer . Smörjas kondomer är mindre benägna att bryta .
3 .
Om du planerar att använda kondom som graviditetsförebyggande anser spermiedödande kondomer för extra skydd . Var medveten om att de kan orsaka biverkningar såsom irritation , sveda och ibland-urinvägsinfektion.
4.
För att på en storlek av din kondom besluta ihåg, att den genomsnittliga längden på kondomen är 190 mm (cirka 7, 5 "). Mindre kondomer heter snugger Fit (Varning Använd järngrepp eller livsstil snugger Fit). Om du letar efter en större passform, är din bästa insats Trojan Magnum XL, livsstilar XL, XXL Durex och One The Legend. Den största av dem alla är Durex XXL-235mm. Du kan leta upp på nätet kondom storlek i specialitet webbplatser.
5.
Former av kondomer varierar så mycket att det behöver ytterligare steg för att överväga vilket du föredrar. De kan lägga nöje för honom eller henne och vissa kan fördröja orgasm. Några av kondomer har vridna huvuden, olika smaker och dofter. För att lägga till känslighet, kan du överväga tunnare kondomer
6.
Om du känner dig obekväm att köpa kondomer i apoteket eller stormarknad, köpa dem på nätet. Vanligtvis kommer du få en professionell rådgivning genom att få ett svar på din e-post om olika alternativ som finns, och ditt paket kommer fram som diskret låda utan förlägenhet till dig.


Previous:nothing Next:hur man kan minska din rökning just nu

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan Yasmin och Yaz preventivmedel
 • anatomi av utsöndringsorganen systemet
 • efter graviditet : Tecken & symtom
 • ull strumpa allergier
 • hur man använder mina amerikanska löpband på 220 volt
 • Hur sluta röka utan fläckar
 • är av plast förvaringskärl säker för uppvärmning ?
 • hur man handskas med åderbråck
 • vad som orsakar konstant sinus dränering när man ligger ner?
 • hur man kan se bebisen är frisk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com