Hur du tar vitaminer för män

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-15
Även kvinnor som äter sunt, bibehålla en hälsosam vikt, och få regelbunden motion fortfarande inte kan få alla vitaminer och mineraler som de behöver. Det är klokt att ta dagliga tillskott så att din kropp har alla de näringsämnen den behöver, hjälper dig att känna dig friskare och mindre trött. Här är några tips för kvinnor om hur man tar vitaminer:

Du behöver:
medelstora bassäng
. Handduk.
Foot lotion eller olja.
Epsom salter.
Tånagel Clippers.
Pimpsten.


1.
Konsumera massor av vitamin C. Detta är den viktigaste vitamin ansvarig för att hålla immunförsvaret starkt. C-vitamin är vattenlösligt, vilket betyder att det är spolas ut ur systemet på en daglig basis. På grund av detta måste du fylla hela tiden din kropps vitamin C-nivåerna. Vitamin C är också nödvändigt för järn att tas upp av kroppen. För kvinnor som löper större risk att utveckla en järn-brist, gör C-vitamin än mer nödvändig. C-vitamin finns i höga halter i apelsiner och andra citrusfrukter.
2.
Konsumera massor av B-komplex vitaminer. Det finns många olika typer av vitamin B och kvinnors kroppar behöver dem alla . B-komplex vitaminer är också vattenlösliga och behöver fyllas på dagligen . B-komplex vitaminer spelar en central roll i din ämnesomsättning, cellförnyelsen och nivåer energi . Särskilt kvinnor som är vegetarianer eller är gravida bör konsumera stora mängder av vitamin B dagligen .
3 .
Konsumera tillräckligt med vitamin D. Vitamin D hjälper kroppen absorbera kalcium och bidrar till att upprätthålla den allmänna hälsan hos alla kroppens organ . Kvinnor är mer benägna än män att utveckla bentätheten problem eller osteoperosis , så kalcium och vitamin D är mycket viktigt för kvinnor att ha ordentlig nivåer . D-vitamin kommer från solen , är det fettlösliga i motsats till vattenlösliga , så det lagras i kroppen under längre perioder . Titta ej ta mer än 400 IE per dos av vitamin D för att komplettera minimal solexponering .


Previous:nothing Next:hur man förebygger tånagelsvamp

Relaterade artiklar


 • bebisar kryper utveckling
 • hur man kommer åt din sjukdomshistoria
 • presenter för män med cancer
 • hur man ekonomiskt äldreomsorg i hemmet
 • hur man upptäcker förstorad prostata symtom
 • vad som orsakar blodiga näsor
 • hur man tar hand om barnet hud med 10 naturligt sätt
 • hur man koniska en urringning med rakkniv
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
 • vad som orsakar hårväxt på mage ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com