Hur man naturligtvis stoppa håravfall

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-06
Använda naturliga produkter för att förhindra håravfall är billigare än att försöka ersätta förlorade håret när det är redan borta. Tänk på kraften i dessa naturliga ingredienser för att avvärja gallring hår:

Du behöver:.
Medelstora bassäng
Handduk.
Foot lotion eller olja.
Epsom salter.
Tånagel Clippers.
Pimpsten


1
Saw Palmetto:. . Denna ört används ibland för att behandla prostataförstoring. Detta beror på Saw Palmetto blockerar produktionen av DHT (en metabolit av testosteron), en bidragande faktor till förstoring av prostatan. Eftersom DHT produktionen orsakar också håravfall, har Saw Palmetto visats i några mindre studier för att vara effektiva för att förhindra håravfall hos vissa män. Det användes först av de amerikanska indianerna att behandla och bevara friskt hår och hud
2
Nettle root:. . De små plantorna med de stora Sting är bra för något trots allt. Nettle rot är en annan behandling som blockerar produktionen av kemikalier som ökar prostata.
3.
De är desamma som kan orsaka håravfall. Mycket pekar mot att nässla root inte får endast avvärja skallighet , men kan faktiskt regenererar hårväxt
4
Vitaminer : . Din mamma sa ju att de var bra för dig , men du kanske inte vet de är bra för håret också . Vitamin A är en antioxidant som främjar en hälsosam produktion av talg i hårbotten .
5 .
E-vitamin stimulerar cirkulationen . Bra blodcirkulationen i hårbotten är viktig för att hålla hårsäckar produktiv . "B " vitaminer bidrar till melanin , som ger håret dess friska färg och även stimulerar blodcirkulationen .
6.
Förutom dessa ingredienser, som hjälper stoppa håravfall är naturligtvis massage också fördelaktigt. Massage stimulerar cirkulationen. Som redan nämnts håller god cirkulation i hårbotten hårsäckarna aktiv. Experter föreslår några minuters daglig huvudmassage för hand. Cirkulation genom massage kan förbättras med hjälp av några droppar lavendel eller havsvikar eterisk olja i en mandel eller sesamolja bas med massage.
7.
Försöka gnugga hårbotten med vitlök saft, Lök Juice eller Ginger Juice (du kan antingen en av tre, Blanda inte någon av två eller tre). (Men om huvudet blir blöt du kommer att kunna lukta på den)
8.
Försöka gnugga håret med rangoli henna.
9.

Träna Meditation. Oftast är orsaken till håravfall stress. Meditation kan bidra till att minska den och återställa hormonbalansen.


Previous:nothing Next:hur man eliminerar håravfall

Relaterade artiklar


 • Vad är visuella motorik ?
 • bidrag till pensionärer som behöver hörapparater
 • hur man gör hostmedicin med vitlök
 • hur man eliminerar pormaskar från din hud
 • hur man får regelbundna menstruationer
 • hur man undviker problem med din nyfödda hälsa
 • effekten av digoxin på ett ofött barn
 • vad är meningen med differentialdiagnoser ?
 • hur man borsta barnets tänder
 • öra lukt & klåda i ett barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com