Vilka regler och föreskrifter för FMLA i Pennsylvania ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-01
Den federala Familj och sjukskriven lagen ( FMLA ) är skydd för dig och din familj. FMLA gäller för arbetsgivare med minst 50 anställda i 20 eller fler veckor under det innevarande eller föregående kalenderår , och ger upp till 12 veckors ledighet , men beroende på omständigheter , kan antas upp till 26 veckor under en 12 -månadersperiod . Pennsylvania har gjort tillägg till FMLA som finns i Pennsylvania Human Relations Act , om graviditet och barnomsorg , orgel och ben givare märg och militära lämna .

Behörighet i Pennsylvania

för en anställd att vara berättigade till FMLA av federala delar , måste den anställde arbetar minst 1. 250 timmar på 12 månader för samma arbetsgivare , eller arbeta inom 75 miles från ett område där 50 eller fler arbetstagare. Pennsylvania State inslaget lämna Lagen om graviditet och barn omsorg finns tillgänglig för gravida arbetstagare , tillsammans med vårdledighet för både manliga och kvinnliga anställda .

Ytterligare Pennsylvania koder

Pennsylvania koden kräver graviditet funktionshinder ska behandlas på samma sätt som andra tillfälliga funktionshinder som anges i federala FMLA element , och en arbetsgivare måste acceptera bestämning av en gravid arbetstagare är läkare om eventuella graviditet funktionshinder . Pennsylvania Graviditet /Barnomsorg koden kräver bara ett företag att ha fyra anställda , istället för de normala 50 regelbundet FMLA .

Anställda som donerar ett organ eller benmärg har rätt till betald semester om federal FMLA kraven ovan har uppfyllts . Den betald ledighet är under 5 arbetsdagar eller per timme motsvarande 5 arbetsdagar . Denna ledighet omfattar inte den tid som en anställd använder semester eller sjukdagar upplupna .

anställningsskydd

Arbetsgivare kan kräva en medicinsk certifiering av arbetsgivaren för en begärd ledighet på hälsotillstånd eller tjänst medlem familj ledighet , liksom certifiering för aktiv tjänst eller ring till aktiv tjänst och en certifiering för att återvända till arbetet . Heltids-och deltidsanställda som uppfyller FMLA föreskrifter täcks för ledighet .

Previous:nothing Next:vad är en naturlig DHT -blockerare för en kvinna i hårbotten ?

Relaterade artiklar


 • hur gå ner i vikt under vintersäsongen
 • mineraloljan förstoppning hos småbarn
 • sandaler och bunions
 • fördelarna med genetisk rådgivning
 • natriumbikarbonat under graviditeten
 • hur man ska behandla hudutslag barnblöjor
 • peduncular fibroid tumör
 • tecken och symtom på brytning med utomkvedshavandeskap
 • Så för att lindra svullna bröst från avvänjningen
 • huvudvärk från ammande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com