baby bröstet förkylning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-27
Commoncold, Inc. , anges att med sex månaders ålder barn har förlorat den immunitet som den ges av mor och blivit allt mer mottagliga för förkylningar. Bebisar besitter inte förmågan att ta hand om sina egna hygien behov och andra sjukdomar, t. ex. överdriven dränering i öronen, kan orsaka ett barn att vara mer mottagliga för virusinfektioner. Därför har gemensamma lösningar för förkylningar baby bröst undersökts för att hjälpa vårdgivare i läkningsprocessen

fukt-och Fukt

KidsGrowth. com indikerar att eftersom barn inte kan blåsa näsan, slem från en kall lätt rinner ut i bröstet och blir en alarmerande för många föräldrar. Enligt Kidsgrowth. com, barn behöver både fukt och vatten för att avhjälpa en förkylning. Användningen av en luftfuktare i barnets rum kommer att orsaka slem i bröstet och bihålorna att lossa, och minskar överbelastning som åtföljer en förkylning. Anger dock Kidsgrowth. com att placera over-the-counter produkter i luftfuktaren inte behövs, eftersom dessa produkter ofta irriterar spädbarn ögon eller passager andas, skapa ytterligare symtom under loppet av sjukdom.

Kidsgrowth. com anges att fukt är en viktig del i att behandla ett barn med en förkylning. Till exempel bör temperaturen i ett rum vara cool, snarare än varm, eftersom fukten i svala luften främjar bättre andning. Dessutom kommer bad bidra inte bara eliminera bakterier som naturligt samlas på barnets kropp under dagen, men för att ge fukt till kroppen.

Sugning och Drops

Att behandla ett barn förkylning gör att luftvägarna passager genom näsan måste skötas regelbundet. Detta kan uppnås med hjälp av droppar och en " glödlampa spruta . "

Drops kan antingen köpas eller de kan vara hemlagad . Vid köp näsdroppar , är av salthaltig näsdroppar föredra . Dessa droppar har inga tillsatta kemikalier och är säkra för barn . Hemlagad näsdroppar kan skapas med hjälp av en " fjärdedel tesked salt i en kopp med vatten . "

Ett par droppar i näsan kommer att lossa slem och efter några minuter en glödlampa spruta kan placeras i barnets näsborrar och bort slem . Kidsgrowth. com rekommenderar att sköljblåsa behöver bara placeras en åttondel av en tum inne i näsborren och att även om detta sker den andra näsborren bör stängas av med ett finger.

Allmänt

För att någon påföljd att kunna användas effektivt bör ingen rökning i huset och föräldrar måste övervaka barnets symptom och söka en läkares vård om de förvärras.

Previous:nothing Next:hur man bär en blöja för fekal inkontinens

Relaterade artiklar


 • inflammerad spädbarn bröst
 • hur man köper generiska Flomax
 • dncs & klimakteriet
 • hur man översätter effektivt föräldrarnas kunskaper i klinisk praxis
 • genetisk testning för graviditet
 • skolios och hip smärta
 • hur man rengör ett klipp med en vattenflaska
 • Hur säker är bältros vaccinet?
 • hur du kan bidra till en HSA
 • hur man använder DMSO kräm / hypericum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com