gör en Vaporizer hjälpa ett barn med hosta ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-19
En förångaren kan vara bra att ha till hands när barnet kämpar en hosta . En förångare kan hjälpa till att lindra ett barns hosta , men du måste se till att använda det på rätt sätt för att få bästa resultat

Vad är en SPRIDARE ?

En Vaporizer värmer vatten utvecklar ånga i luften . Ångan hjälper lugna ett barns hosta genom att lägga fukt i luften . Eukalyptus och mentol vätskor säljs i de flesta apotek och apotek kan läggas antingen direkt till vätskan inuti enheten eller kan placeras i ett Small Cap-sized område på toppen av vaporizing enheten . Du kommer att behöva kontrollera din enhet för specifika instruktioner om denna process . Lägga dessa särskilda tillsatser hjälper öppna luftvägarna och lugna en irriterad hals .

Var noga med att hålla enheten på ett säkert avstånd från ditt barn . Om hon är i sängen , hålla enheten minst fem meter ifrån hennes säng , och på en hård , plan yta . Detta avstånd är inte bara säker eftersom det håller ditt barn från att kunna röra vid förångaren och eventuellt välta den , men också för att det gör det möjligt för ångorna att gradvis fylla ditt barns rum . Med din närmare enheten kommer inte att få det att fungera snabbare .

Var noga med att kontrollera instruktionerna för din förångaren. Vissa modeller kräver att du kan lägga salt i vattnet . Lägga för mycket eller för lite salt i vattnet kan göra vattnet för varmt , eller inte tillräckligt varm för att släppa effektiv ånga . Barnläkare rekommenderar att du använder en cool dimma Vaporizer med små barn för att eliminera möjligheten av dem fick en brännskada om de råkar slå på enheten .

Kontrollera skötselråden för din vaporizing enhet . Regelbunden rengöring krävs för att eliminera tillväxten av bakterier inuti enheten . Vanligtvis vaporizing enheter är lätt att rengöra och vårda , och det finns inga filter att byta eller rengöra , som med många luftfuktare .

Hur Kan en SPRIDARE Hjälp ?

Den främsta anledningen många barnläkare rekommenderar att du använder en Vaporizer på ett barns rum för en hosta är att förångare släpper ut mindre bakterierna i luften än en luftfuktare . Detta är särskilt viktigt när ett barn är redan sjuka , som att lägga ytterligare bakterier till rummet kan skapa ännu mer sjukdom för ditt barn .

En förångare avger fukt i luften och hjälper till att lindra en irriterad hals , och kan även hjälpa till med bröstet överbelastning . Slå en Vaporizer på kan bidra till att bryta upp denna bröstet överbelastning och även lugna halsen och bidrar till att eliminera hosta . Tänk på att resultaten inte är ögonblicklig . Du bör ha ditt barn i rummet med förångaren som kör i minst 15 minuter innan du börjar att se betydande resultat . Under dessa 15 minuter kan du hjälpa ditt barn genom att gnida Vicks eller liknande varumärke bröst gnugga ( vanligen bestående av eukalyptus ingredienser ) på ditt barns bröst och övre rygg ( gäller inte detta för att hans ansikte , eftersom det kan irritera huden ) . Detta kommer att bidra till att öppna sina luftvägarna, och bidra till att lindra hostan också . Om ditt barn är gamla nog , har ditt barn luta över en hink med varmt vatten med en handduk över huvudet och andas in den varma luften . Denna metod fungerar bara i ca 10-15 minuter-då vattnet kyls ner , är det inte längre är effektiv .

Previous:nothing Next:Chlamydia trachomatis behandling

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en Assisted levande samhälle
 • Premarin & bröst tillväxt
 • Så för att lindra menstruella kramper
 • barnets utveckling och autism
 • förklaring av förmåner lagring för Medicare
 • normal apoptos
 • hur man upptäcker manlig bröstcancer
 • patofysiologi Kawasakis sjukdom
 • tecken och symtom på avancerad prostatacancer
 • Vad är ozon filtrerat vatten ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com