hem rättsmedel för ett barns hosta

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-26
En av de tuffaste utmaningarna förälder ansikte är att ha ett barn som inte mår bra . Ibland kan det kännas som att du inte hjälpa lugna ditt barn när hans ont i halsen och hans hosta kommer inte att sluta . Men du kanske inte har nå in i medicinskåpet för att hjälpa ditt barns hosta

Vatten

Ett barn som är sjukt med hosta behov vätskor . Vatten kommer att hålla sin celler hydrerad för att bekämpa sjukdomen som orsakar hosta , och det kommer att bidra till att tunna ut slem . Du kan också hydrat sin kropp med varma örtteer som ger ytterligare hälsofördelar . Det mest effektiva valet är dock vatten . Kallt vatten kan också lugna ditt barn ont i halsen .

Hemlagad hostmedicin

Du kan göra en effektiv hostmedicin med ingredienser du har hemma . I " Herbally Yours , " Penny C. Royal ger ett recept som kan ge lindring för ditt barn . Tyvärr han troligen inte kommer att gilla smaken . Tack och lov , men det lugna ont i halsen och hjälpa till att klara en del av slem som orsakar hans hosta .

recept kräver 2 msk . av vatten , en msk . äppelcidervinäger , en msk . av honung , 1 /4 tsk . av mald ingefära och 1 /4 tsk . cayennepeppar. Blanda samman ingredienserna och ge en tesked till ditt barn så ofta som behövs .

kall mat

kall mat som glass eller frysta barer saft kan lindra halsont och bidra till att tillfälligt lindra ditt barns hosta . Ge ditt barn en del av hans favorit kalla godis kan ge en känslomässig hiss också.

C-vitamin

Ge ditt sjuka barn ett tillägg C-vitamin kan bidra till att påskynda läkningsprocessen av en förkylning eller ihållande hosta . Du kan också prova fruktjuicer som innehåller mycket vitamin C. Se till att du ger ditt barn juice och inte en juice-smaksatt dryck . Vissa drycker innehåller mycket lite saft och ger inte mycket vitamin C.

extra kudde

Prova att höja ditt barns huvudet med en extra kudde . Höjning huvudet kan hjälpa ditt barn att andas lättare och hosta mindre .

varm dusch

ånga från en varm dusch kan hjälpa till att klara ditt sjuka barns bihålor . En varm dusch är avslappnande och ångan kommer att lugna hans bihålor . Ångan hjälper också till att minska dessa .

Previous:nothing Next:hur man kan få hjälp med att köpa ett handikapp fordon

Relaterade artiklar


 • hur man undviker problem med din nyfödda hälsa
 • hal elm för baby eksem
 • känslomässiga effekterna av influensa på föräldrar
 • Hur form bandmaskar hos människor ?
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • användning av afrodisiaka
 • hur du kan hjälpa din tonåring med graviditet
 • hur man kan bota en infekterad tånagel
 • hur man kan hindra dig från att vara på dåligt humör
 • könsskillnader i risk narkotikamissbruk och behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com