hur du håller din diet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-14
Skriva ner vad du äter är en grundläggande princip . En andra princip är att läsa livsmedelsmärkningen . Se till att din matvaror innehåller mycket fibrer och lite fett , som motsvarar en mycket grönsaker , frukt , ärter och bönor och låg fetthalt mejeriprodukter
1
äta ett mellanmål om du börjar bli hungrig men har ett par timmar tills middag /lunch-. särskilt viktigt kring 16:00 , när du åter mellan lunch och middag . Om du väntar och svälta dig själv kommer du att vara mer benägna att överäta eller äta för fort vid middagen .
2 .
Köp inte icke- diet livsmedel . Om det inte i huset , kan du inte äta it. If du behöver en behandling och har förtjänat det ( genom att äta bra eller träning, att inte ha en dålig dag ) gå ut och köpa en kaka . Håll inte en påse med särskild behandling cookies i huset , övertyga de bara du som du förtjänar ett när du inte gör det. Och ja , när du förtjänar en , har en . Eller ännu bättre , tänk på ett sätt du kan unna dig det har ingenting att göra med mat !
3 .
Förstå att om du ägnar dig åt en aktivitet som du brukar mellanmål under , hitta på något att göra med händerna istället för att äta . Ta upp stickning , lära sig att sy skriver de tackkort , något att hålla dig från att mumsa tanklöst medan du tittar på TV osv
4 .
Kom ihåg att om du äter bar jordnötter tvångsmässigt , sitta bort från skålen . Du kommer att vara mindre benägna att nå över någon annan för att komma till dem . Hitta rolig övning . Följ med på en sval gym som har roliga klasser , skriva in sig i en danslektion med vänner , gå någonstans vacker att gå . Få vänner att göra det med dig så att du har sällskap och moraliskt stöd och någon att hålla dig ansvarig , eller gå en hund om du verkligen behöver någon att påminna dig om att gå ut två gånger per dag .
5 .
vet att om du är riktigt sugen något, som M M 's , bara äta ett fåtal . Försök inte att tillfredsställa suget genom att äta allt annat i huset. Du kommer aldrig att känna som nöjd och kommer förmodligen äta för mycket. Om du är tvångsmässig , har en pålitlig vän dela ut två till dig och hålla fast vid det !
6 .
Ät mer kompakt mat som morötter , broccoli , blomkål, kommer dessa livsmedel tygla din cravings. Dessa livsmedel är mycket hälsosam för dig , så du behöver inte oroa dig för vinster . Vill inte äta dem kokta , äta dem råa . ( tillagning av grönsaker bort tätheten av den . )
7 .
Se till att dricka mycket vatten ! 8 glas per dag ! Ibland när man är uttorkad du kompensera genom att äta när det verkligen din kropp bara behöver vatten .


Previous:nothing Next:hur man får din fru att gå ner i vikt

Relaterade artiklar


 • hur man kan identifiera och förhindra missbruk äldre
 • hur man undviker vitlök brännskador
 • hal elm för baby eksem
 • hur man förebygger bröst ömhet
 • hur man använder ingefära i naturläkemedel
 • ansvar som arbetet av en pediatrisk legitimerad sjuksköterska
 • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
 • spädbarn läppvård
 • hur man upptäcker manlig bröstcancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com