hur har din man att gå ner i vikt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-16
God hälsa börjar i hemmet, så om du vill din man att gå ner i vikt, måste du hjälpa

Du behöver:. .
Medelstora bassäng
Handduk.
Foot lotion eller olja.
Epsom salter.
Tånagel Clippers.
Pimpsten.


1.
Cook låg fetthalt, låg Carb välsmakande livsmedel. Gör grönsaker i centrum och välj låg fetthalt köttbitar. Säsong allt riktigt bra (förslag-Lawry's kryddsalter). Lägg inte till något fett när du lagar mat, men om du känner att det är nödvändigt, använda lite olivolja eller valnötsolja. Genom kokning healthfully , kan han äta så mycket han vill utan att behöva oroa sig för honom att äta för många kalorier . Gör nog för lunch för nästa dag och packa upp det så att han kan ta det på väg ut genom dörren i morgon.
2 .
bort skräpmat från huset . Utom synhåll, ur sinne. Erbjudandet hans favorit behandla en gång i veckan eller så och bara göra /köpa tillräckligt för att en gång . Gör inte /köpa nog för flera veckor eftersom mer än sannolikt att det inte kommer sist. Gick av något cold turkey kommer bara att suget värre .
3.
Fitness kan vara mer givande för dig och din man när du gör det tillsammans. Smyga in motion genom att göra något roligt tillsammans. Sex bränner faktiskt ca 500 kalorier, ungefär lika mycket som att köra i en timme.
4.
Tänk på din egen vikt och kondition. Titta du komma i form och gå ner i vikt kan vara en stor drivkraft. Du bör både vara att äta flera små måltider per dag (ca 5-3 måltider och 2 mellanmål). . Att hålla ämnesomsättningen går i jämn takt
5
inte berätta för honom vad du gör i början. Börja göra små förändringar i ditt sätt att både äta och han kanske inte ens märker efter ett tag.
6.
Ett av de viktigaste målen är att få ämnesomsättningen att gå i god takt. Det är mycket likt en lägereld i att du kan lägga för mycket bränsle på det och göra elden blossar upp och sedan gå ut. Det är vad stora måltider som innehåller massor av mättat fett och snabba kolhydrater gör. De är som att lägga en massa tändved till en mycket liten eld det kommer att brinna riktigt hög för en liten stund och sedan snabbt bränna ut. De viktigaste är att hålla elden begrava på rätt nivå .
7 .
Kom ihåg att margariner innehåller någon form av härdad sojaolja är faktiskt mycket kontraproduktivt . Din kropp kan inte riktigt smälta detta och kommer att förvara den i : e form av fett. Naturliga , osaltat /osötat smör användas med måtta faktiskt annonser naturlig smak utan farliga hydrerade sojabönor oljor . Smör innehåller också kalcium-ett viktigt näringsämne att bränna fett
8
Gör gemensamma aktiviteter en stor del av planen-. promenera , jogga , klättring, skidåkning , dans , även shopping och samlag . Om man är uppmärksam på ditt utseende , se hur han börjar leta efter sin egen .


Previous:nothing Next:hur man äter ner i vikt

Relaterade artiklar


 • hur man gör hostmedicin med vitlök
 • hur man gör ansikts hårborttagning för kvinnor
 • Hur man väljer en Assisted levande samhälle
 • tecken och symtom på ägglossning och graviditet
 • som uppfann vatten filter?
 • hur man använder hCG kost för levern hälsa
 • hur du gör din egen viral ansiktsmasker
 • hur man ska hjälpa en vän som har våldtagits
 • ivh på ett tidigt födda barn
 • fördelarna med genetisk rådgivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com