hur man äter ner i vikt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-16
Visste du att du kan äta mycket och ändå gå ner i vikt ? Det låter för bra för att vara sant , eller hur? Här är några sätt att göra det hända

Du behöver : .
medelstora bassäng
. Handduk.
Foot lotion eller olja .
Epsom salter.
Tånagel Clippers.
Pimpsten .


1 .
Ät mer ! Låt dig inte luras därför att artikeln hänvisar till mer av friska , låg fetthalt livsmedel, snarare än skräpmat . Skräpmat kan variera från hamburgare till de kakor som du alltid har köpt ! Lägga till en mycket grönsaker och frukter i din kost kommer att hjälpa dig . Dessutom dricker buljong , kommer en haitisk soppa , gjort med filtrerat vatten hjälper dig att känna full .
2 .
Ät mer ! Låt dig inte luras därför att artikeln hänvisar till mer av friska , låg fetthalt livsmedel, snarare än skräpmat . Skräpmat kan variera från hamburgare till de kakor som du alltid har köpt ! Lägga till en mycket grönsaker och frukter i din kost kommer att hjälpa dig . Dessutom kommer dricka buljong , en haitisk soppa , gjort med filtrerat vatten hjälper dig att känna full .
3 .
Mata dina frestelser då och då . Gå vidare och har som munk eller bit pizza , men innan du gör , dricka några glas vatten och äta en skål med rå grönsaker som gurka , selleri , morötter och tomater . De kommer att fylla dig och du kommer att ha mycket små möjligheter att äta " skräp " mat .
4 .
Konsumera saker som inte har några kalorier . Det finns två saker du äter och dricker som innehåller inga kalorier : vatten och fibrer. Ju fler av dessa du får i din kost , desto bättre blir du . Till exempel kan du äta ett halvt kilo blandad sallad med blandade råa grönsaker ( morötter , rödkål , selleri , broccoli , lök , etc. ) med låg eller ingen kaloriinnehåll dressing och har bara ätit 100-150 kalorier . Detta är på grund av högt vatten-och fiberinnehåll sallad och lågt kaloriinnehåll dressing . Dessutom äter massor av selleri . Det har bara 8 kalorier , men otroligt , tar det mer än 8 kalorier att smälta det . Så , bränn du faktiskt kalorier genom att äta selleri ! Det är inte mycket , ca 2 kalorier per 8 tum stjälk , men säker inte gör ont .
5 .
Undvik läsk så mycket som möjligt . Istället dricker smaksatt vatten eller osötat iste . Koffein , när den placeras i en kalorifattig dryck gillar svart kaffe eller osötad te , höjer din ämnesomsättning och får dig att bränna mer kalorier . För mycket koffein har skadliga hälsoeffekter , men så var rimlig i din förbrukning om du väljer att ha koffein .
6 .
Har buljong -baserade soppor . De är relativt låga i kalorier . En kommersiellt tillgänglig redo att äta " kyckling och stjärnor " soppa kanske bara har 80 kalorier för en servering , mycket mindre än diet " måltid skakar " eller näring barer .
7 .
Practice goda matvanor . Använd alltid redskap och sitta vid bordet . Detta hindrar dig från att äta betänkligt . Äta med händerna innebär att du tar mer mat i en skopa . Glöm inte att äta långsamt och sluta när du är full . Liknande ovanstående steg , om du inte kan sluta , drick upp ! Kanske din kropp är törstig och hungrig längre ! Du kan också göra några andra sysslor (annat än att äta ) . Till exempel , shoppa , eller spela badminton med din vän , eller spela spel på datorn !
8 .
Sprid ut din diet ! Ät mer små bitar av mat , snarare än 3 stora måltider . Om du äter 100-150 kalorier eller så varannan timme , förblir din kropp i en högre ämnesomsättning smälta läge . Detta gör att du kan bränna mer kalorier än att äta bara 3 måltider per dag
9 .
Record vad du äter! Detta är ett enkelt men mycket kraftfull övning för att öppna ögonen för att se om du håller upp med diet plan . Ofta tenderar vi att bortse från dessa småätande vi gör mellan måltiderna och verkligen tror att vår kost är inte oss . Men sanningen är att det kan finnas många små saker som vi gör som verkligen påverkar vår diet plan . Till exempel kan en hoppa över frukosten som 3 gånger i veckan utan att vara medveten om det . Studier har visat att om du äter frukost , du brukar äta proportionellt färre kalorier resten av dagen . Utan ett register kan det tyckas som om du gör allt det rätta , men misslyckas kapitalt i din diet plan

tips och varningar


 • Grönsaker en stor del av din diet plan ! Om grönsaker är inte en stor del av din kost , är det dags att tänka om. Studier har visat att grönsaker kan spela en viktig förlust gå ner i vikt . Detta beror på grönsaker är hög i vatten och fiber och låg i energitäthet .


 • Previous:nothing Next:hur man skall avgöra om den medicinska webbplatser du tittar på är tillförlitliga

  Relaterade artiklar


 • Vilka är funktionerna i ligament i skelett systemet ?
 • hur man ska behandla PID (inflammation i lilla bäckenet)
 • hur man använder en glidande överföring styrelse
 • hur man skapar en kärlek låda
 • EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION hos barn
 • hur man bränner fett hålla sig frisk
 • hur man kan förebygga fosterskador
 • vad är orsakerna till variationen i fasteblodsockernivåer ?
 • Vad är visuella motorik ?
 • naturligt substitut för digoxin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com